29 Ara 2008

Türk Futbolundaki Lanetli Futbolcu; Necati Ateş


Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal da dün söz konusu transfer hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ünsal, "Mehmet Yıldız için dün başkanlar düzeyinde resmi bir görüşme yapıldı. Bu transfer en geç bir hafta içerisinde netlik kazanır. Galatasaray'dan takasta istemediğimiz tek futbolcu Necati Ateş'tir. Sivasspor taraftarının bunu bilmesini istiyorum" dedi.




Bir tane sevenin olmazmı be kardeşim. Vebalı gibi kaçıyorlar senden. Hiç bi takım taraftarı seni kabul etmiyor, ya Ankara'da ayazda seyircisiz, ya dağbaşında Olimpiyat'ta gözden ırak. Ben seni ilk gördüğüm maç nefret ettim, hiç oyununu görmeden. Gelişin hiç hoşuma gitmemişti, Adanalı'sın ya Milli Takım CEO'sunun hemşehrisi kontenjanından başımıza bela olarak kaldın. Hagi'nin başını yedi kıl herif. Hasan Şaş'la dalaştı, sen kimsin lan koskoca Hasan'a efeleneceksin. Bu taraftar sen Hasan'la kavga edeceksin ve tarafsız kalacak öylemi. Ne olduğunu anlamadan Endülüs'te Raks yaparsın. Orayı nerden buldun, kimin basiret bağlanması sonucu Adana'nın dışında olmaman gerekirken kendini San Sabastian'da buluverdin. Senin kadar ilerde oynayıpta topu kale içine atamayan bir santrafor bulamamışlarmı.

İnanılır gibi değil bu adam bu kadar sene ilk 11 bizde nasıl oynadı, nasıl gol attı. Bir Mehmet Yıldız için yarım takım veriliyor, üstüne sen veriliyorsun, sadece boğaz tokluğuna, bizden maaş alma diye yine de kabul edilemeyirsun. Biraz şeref haysiyet olsa bir daha ülkeye dönmez insan. Bu adamın çocukluk arkadaşlarını bulup sormak lazım, acaba mahallede nasıl oynuyordu.

İnsan tipini hiçmi değiştirmez, çok sevdiği karısı sıkılmadımı bu inek yalayacısa saçlarından. Nasıl ki Hasan Şaş kabak kafalı Hasan Şaş olarak kazındıysa kalbimize, saçını uzatırsa o büyülü sevgisi kaybolacak sanki içimizdeki. Biz Hasan'ı başı kel nasıl sevdiysek, seni de bu tiple öyle sevmedik.

Necati Ateş ne olur şu lanet olası bonservisinle bir takıma git ve beni ya dönerse travmasından kurtar. Dikkat et, taraftarı olan bir takıma gideyim deme. İlk gol kaçırdığında yani ilk maçında bir araba sopa yersin. Bu arada olurmu olur, Fenerbahçe Guiza'yı kovarda seni alır mı? Bir hafta oruç tutacağım lan.

6 yorum:

CanBey dedi ki...

izmir'lidir. altay.. adanaspor'a da altay'dan gitmiştir.

selaminko dedi ki...

abi aslen izmirlidir. Adanasporlularda sevmez kendisini. Bir Adanasporlu olarak aman aman diyorum. Biz istemiyok kendisini. Galatasaray'a dönmesini hele hiç istemiyorum. Aman bizlere uzak olsun da nerede olursa olsun.

liverpoolandkop dedi ki...

sekiztaşa gitsin onlar alışık böyle adamlara ..

Adsız dedi ki...

nasıl kurmussun komployu baba milli takımın ceosunun hemşerisi falan. hasanla da ölümüne kankadırlar. arada dalasirlar ama bol bol sevisirler.

Adsız dedi ki...

İyi yazıyorsunuz güzel yazıyorsunuzda bu Necati düşmanlığı niye onu anlayamadım.Tamam şuan bende dönmesini düşünmüyorum çünkü takımın ihtiyacı yok ama hal böyle diye adamı yerden yere vurmaya hakkımızda yok.Bizim için ter dökmüş ve epeyde gol atmış bir oyuncudur 5-1'lik maçı hatırlayın 1-0'lık maçı yada 3-2'lik kupa maçını..Fener'e neredeyse her maç gol atan nadir oyunculardandır...

selaminko dedi ki...

Adsız arkadasıma cevap:"Hagi döneminde Kadıköy'de FB ile oynadığımız maçı iyi izle. Necati'nin olduğu dönemdeki her maçını iyi izle. Kendi hatalarını görmeden sağa sola nasıl saldırdığını iyi izle. Kaçırdığı golleri atsaydı neler olabileceğini iyi izle. Kahraman olma adına boştaki adama vermediği pasları iyi izle. Özellikle İliç'e vermediği pasları iyi izle."