24 Ara 2008

Taarruz Geçti


Maçlar bitti, 1 ay ara var. Görünmez adam düğmeye bastı şimdi Galatasaray'lı olma zamanı. Aziz Yıldırım bile Galatasaray'ı övmüş. Lincoln'e iki misli para veren takım varmış. Skibbe kendisini ispatlamış. Arda-Baros-Lincoln üçlüsüne iç çekerek bakıyorlar. Messi Galatasaray demiş, Hamit Aslantepe yolundaymış.

Dikkat edin her gün değişik bir Galatasaray iyi haberi yazacaklar. Bütün bir ilk yarı boyunca üstümüze üstümüze kusanlar çark ettiler. Engelleyemediler akan seli. Ne Skibbe'yi kovdurabildiler(buna ben dahil), ne Lincoln'ü küstürebildiler. Na Arda'yı kızdırabildiler, ne Baros'u durdurabildiler. Kendileri çok iyi biliyor ki iyi futbol maçları seyrettiler. 10 pastan sonra atılan golü gördüler. 5 kişinin ortasına ara pası seyrettiler. Toplukla atılan golü kıskandılar. Sektirerek atılan depara kızdılar. Netice de balık golleri atmasa 10 puan daha aşağıda olması gereken takımlarının rezil futbolunu da gördü o gözler.

Yapacak bir şey yok şu 1 ay için. Düşünürler, bakarlar, bulurlar çaresini ligin ikinci yarısının ilk maçında. Taarruz geçti şimdilik, Galatasaray'lıların gönlünü alma zamanı şimdi. Sakın inanmayın, bunlar bizden daha fazla Galatasaray'lıyız dese de yutmayın kolpaları. Özellikle Galatasaray'lı olduğu varsayılan yazarlar ne derse desin bizim lehimize koca bir kepazeliktir, yalandır.

Varın 1 ay boyunca keyfini çıkarın oynadığımız büyük futbolun. Lincoln gibi bir futbolcunuz olduğu için övünün. Arda'yı özleyin, Baros'la gururlanın. Aslında oynanan oyuna bakılırsa en 5 puan önde olmamız gerekirken ne yazıkki 3. durumdayız. İkinci yarıda devam eder bu fırtına, yeniden yükselir dalgalar, kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray

Hiç yorum yok: