17 Ağu 2008

Heldkamphollsaftigkibbe; Galatasaray2- Kayseri 1

Bu Alman kemik yalayıcığını kim icat etmişse kemikleri sızlasın. Çanakkale Savaşındaki komutan da Alman Liman Paşa'ydı. Hell'den, Kalli'ye, Hollmann'dan Saftig'e ve son olarak Skibbe'ye ne gerek vardı anlamadım. Adam ilk maçında hem de sezonun en önemli maçında takımın 4 stoperini banko oynatarak bu işi bilmediğini ispatladı. Ne değişti 3 günde, nerde stoperler.

Kimse kusuruma bakmasın bu Aykut kaleci olamaz. Gelen her topu taca atıyor, hiç bir yan topa çıkmıyor, uçuşlar güven vermiyor. Sanki her an gol yiyecek gibi nitekim yiyorda. Bu sene en büyük futbolu beklediğim Hasan Şaş ilk yarı sol tarafta yakın markajda etkisiz oynadı, ikinci yarı sağ tarafta sanki bana doğru söylemişin doğru öngörmüşün abi der gibiydi.

Lincoln sakatlanacak diye ödümüz kopuyor. Sakatlanana bacağında ödem oluşana kadar rahatız. Geride Meira teknik güven veriyor. Sol tarafta Balta kötü başladı, bir kaç maç böyle oynasın oturur. Nonda'ya biraz ofsayta düşmeme taktiği verseler tadından yenmeyecek.

Veeeee Kewell, bu adam sakat makat değilse her takımı tek başına yener. Huzurumuza muhteşem çıktı. Hasan Baba'nın ortasına yapıştırdığı kafa muhteşemdi. Sonrasında Nonda'ya müthiş pas attı. Çalımları, ortaları çok gol attırır. Hoşgeldin Kewell, Bükreş seferine umutlu gitmemizi sağladın. Arda, Lincoln, Kewell, Nonda forveti büyük takım forvetidir. Hoca moca da gerekmez.

İşin ucunda kupa varsa Galatasaray adaydır. Aday adayları sırasını bekleyecek. Kolay gelsin memleket takımı Kayserispor, yazık oldu sana.

1 yorum:

Emre Yılmaz dedi ki...

Lincoln den hala umudun varsa bravo valla pek çoğumuz ümidi kestik....