23 Ağu 2008

Nerde Kalmıştık! Galatasaray 4- Denizli 1


Şampiyon sahaya 4 yabancısıyla çıktı. Linderoth'da kulübedeydi. Alışık değiliz biz fazla yabancıya. Arda yedek başladı, herhalde Bükreş maçı düşünülüyordu. Kaleciyi eleştirerek başlayalım maçı yazmaya. O kadar ürkek duruyorki kalede gol yiyeceğine bahis olsa o anda misli oynarım. Artık yazmayacağım, bu adam kaleci maleci değil. Eğer Galatasaray maç kazanacaksa en az 2 gol atması lazım. Bazen 2 bile yetmez. Artık kalecilere değilde kaleci hocasına başlayacağım.




Seyirci şampiyon takımı ilk maçında yanlız bırakmış. Bir de 52.000 kişilik satadı nasıl dolduracağımızı düşüneceğiz. Çakılı kapalı üst ve eski açık harici nasıl taraftar bunlar anlayamyorum. Koskoca İstanbul'da 20.000 maça gidecek Galatasaray'lı olmazmı. Demek takım potada olmasa 2.000 kişiye oynayacağız. Kapalı altı göremediğimizden, duyamadığımızdan yazamıyoruz. Bence orası mezarlık tribünü.




Sabri, savruk başladı. Öylece de devam etti. Sakatlığı imdada yetişti. Orta yapmayı bilse tadına doyulmayacak. Balta sol tarafın tapusunu aldı artık, sakatlık olmazsa her maç banko. Yazık oldu Volkan'a. Hasan Şaş bu sene benim gözdem. Ters ortası golü getirdi. Topal en kral sağlamdan daha sağlam oynadı. Neden çıkardı anlamadık onun içinde yuhladık. Bu hocayla işimiz var. Bereket 1 yıl mukavelesi var. Şampiyon bile olsak seneye yok. Lincoln'ü yalama basın elinden geldiğince gözden düşürmüş. Artık assolist muamelesi görmüyor. Ama iki asist ve bir gol çakarak gereken cevabı verdi. Kewell muhteşem bir golle selamladı taraftarı ama ikinci yarı kayboldu gitti. Yakından seyredemedik, ilk yarı sol tarafta ikinci yarı sağ olunca bize uzak oynadı. Nonda santrofor bencilliğindeydi pas vermedi. Yaser tahmin ettiğim gibi 15-20 maça çıkar.




Denizlispor benim bu sene küme adayım. Kişiliksiz bir futbol oynadılar. Ligin ilk maçı, eşşek gibi çalıştınız, at gibi yediniz, temiz haca bol gıda bu ne 1 puan sevdasıdır. Böyle takımların yolu açık olsun ikinci lige doğru.




Karşısında hücumu hiç düşünmeyen bir takım. Üstelik adamı atılmış ve maç berabere. Tek santraforla oynatıyor Alman. Kafası küçük, vizyon hak getire. Takımın en iyi oyuncusu Topal'ı çıkarıyor. Biz galip geldiğimizde yazalım, mağlup olunca yol gösteren çok olur. Haydi Cim Bom sezona iyi başladın, iyi bitirelim.




Bükreş seferine çıkıyoruz, alıp geliriz takımı. Maç öncesi izlenimlerimizi bildiririz. Maç yazımız Romanya'dan, ikinci vatandan.

3 yorum:

Panda dedi ki...

1-Taraftarın maça gelmemesinin tek sebebi bilet fiyatları..En ucuz biletin 50 ytl olduğu maçta o stadın dolması nasıl bekleniyor acaba?Başka bir nedende birçok kişinin "bağırmayan siktirsin gitsin diyen taraftar grubu" yüzünden maçta eziyet çekmesi..Tamam maçta bağırmak lazım ama bağırmayan-oturan taraftara da öyle davranılmaz..İnşallah Aslantepede bilet fiyatları bu kadar pahalı olmaz..Yer sorunuda olmaz..O zaman hem "taraftar" hem "seyirci" tribündeki yerini alır..Sizinde merak etmenize gerek kalmaz...

2-Topalın çıkma nedeni hafta içineki Bügreş maçı olmasın?Devam edip sakatlansa daha mı iyi?(burada en fazla puan gidecekken orada büyük bir platformda katılma hakkının kaybedilmesinden bahsediyoruz)

3-Skibbenin 1+1i var..eğer şampiyon olursa öbür senede başımızda olur..

4-Lincoln bir gol bir asistle oynadı..oda maçın artık koptuğu dakikalardı..Ama olsun..Biraz çalıştı ya..Onu görmek bile yetti..

denaissance dedi ki...

Orada bağıran adamlar 50 değil 100 olsa da gelir, sorun çapulcuda değil elit seyircilerimizde. Kombine pahalı, 50 milyon pahalı, hava sıcak, gün cumartesi...

Oz dedi ki...

anlamadığın yani kafanın basmadığı herşeyi yuhalama bence.