18 Mar 2008

Kalli'den Müjdeli Haber!






Feldkamp'ın dönüşü zorYönetim, kulüp doktoru İlker Yücesir'i kesin bilgi almak için Almanya'ya gönderdi. Kalli bir daha dönmeyebilir. G.Saray'da geçen hafta torununu görmek için gittiği Almanya'da ayağından virüs kapan teknik direktör Feldkamp'ın geri dönmeyebileceği iddia edildi. Bu sezon ikinci kez virüs kapan ve ülkesinde tedavi altına alınan Alman hocaya, doktorların ilerlemiş yaşını da dikkate alarak 'görevini bırak' tavsiyesinde bulunduğu belirtildi.
Uzmanların, 74 yaşındaki çalıştırıcıya, "Uçağa binmen bile riskli. Bu halinle çalışırsan sağlığını tehlikeye atarsın" uyarısını yaptığı öğrenildi.

Çok memnun olduk, uzun ömürler dileriz dede. Senin torunun milyonlarca Galatasaray'lıdan daha önemli Adnan Ağa için. Kalabilirsin telefon denen alet var. Söyle tercümana çıkarsın takımı. Şampiyon olursan sen ve Adnan yaptınız, 4. olursak ne yapalım takdiri ilahi sağlık, hastalık. Burda aspirin yok, grip ilacı yok. Kulüp doktoru baytar İlker gelir seni iyileştirir. Bütün futbolcular sayesinde turp maaşallah, sakatımız yok.
Çocukluğunda sapan kullananlar bilir, Taşı en uzağa atabilmek için kauçuğu en geriye çekebilmelisin. Adnan Polat bunu başardı. Bilerek, isteyerek, kurnazca bir politika izleyerek Galatasaray'ı en geriye götürmeyi başardı. Bundan sonra odun bile başkan olsa ileriye gidilecek kimsenin kuşkusu olmasın. 75 yaşındaki zavallıyı başa getirirerek ve de gider ayak kefeninin cebine euro koyarak Galatasaray'ın ocağına incir dikme pahasına, kendine gelecek hazırlamış günümüz kapitalistinin en acımasızı, en komprodoru olmuştur. Hayırlı olsun. Bırakın 75 yaşını hiç hastalanmadan okula giden öğrenci, rapor almayan bir işçi varmı içinizde. Koskoca Galatasaray tercümana emanet, diyelimki şampiyon yaptı tercüman ne olacak. Kovulmayacakmı, o zaman niye kassın kendisini, Daha doğrusu kasabilecek kadar bile kabiliyeti varmı Hoca denilen tercümanın. Brian Birch diye bir Hocamız vardı 70 li yılların başında, 3 yıl üst üste şampiyon olmuştuk, eğer ölmediyse onu getirsin bari tekrar. Kendi holdingine gidin bakın emekliliği gelen adamı çalıştırmışmı.
Ah Galatasaray'ım ah. 10.000 kişiye oynamaya mecbur bırakılırsın, torununu sevmeye giden, kızını sevdi diye kaptana ceza kesen Nazi Subayına emanet edilirsin, 3 gün sonra dalavare ustası biri tarafından mazbatan işgal edilecek. Acemi birliğine dönen Florya'na kimbilir ne futbolcular daha gelip, dövülüp, parayla gönderilecek.

Gün bu gündür, 8 maç kalmıştır. Kuşanın Cim Bom Bomlar uyanın Kuva-i Milliyeciler savaş çıktı!. Kayıtsız koşulsuz bizim olan Galatasaray'ımızı asıl çapulculardan kurtaralım. Maça gelmeyenlerden, seçilmezse gelmeyecek olanlardan, 17 Mayıs 2000 i unutturmaya çalışanlardan, benden sonra tufan diyenlerden.

Hiç yorum yok: