19 Mar 2008

I love You Hagi










Niye Hoca arıyoruz anlamak mümkün değil, niye yönetimle taraftar aynı görüşte olamıyor çıldıracağım. Bize para,(lı) lazım değil. 2000 de çokmu zengindik. Galatasaray'ın dünyanın hiç bir takımında olmayan, parayla alınamayan satmaya kalksan 5 para etmeyen değerleri var. Ruhu var. Şu 37 senelik taraftarlık hayatımda o ruhun kaç maçı çevirdiğine çok şahitlik ettim. Bizler Sauness'ten, Denizli'den,Terim'den, Birch'ten, Lucescu'dan biliyoruz. Bunların hepsinin adına şarkı yazdık, Yazmadıklarımız kovulsun diye krizlere girdiğimiz, kulubümüzün başını derde soktuğumuzlar da oldu.
Bize profosyonel lazım değil, Mourinho bile gerekmez, bize coşku lazım, hırs lazım, işler ters gittiği zaman ortaya koyacağı erkeklerde olan bir şey lazım.
Ey Adnan Polat, sen bu işleri artı eksi yönde çok iyi bilirsin. İstersen geriye marş verirsin, ama istersen de yakarsın dünyayı. İşte fırsat, geç önümüze, kucakla bizleri, adına şarkı yazdıklarımızlardan, adını anışımızda tüylerimizi diken diken eden, Adını gördükçe rakipleri sinirlendiren, hataya zorlayan, gerekirse kendi girip oynayabilecek sevgili Hagi'mizi çağır. Oda arkadaşını, boğazın zırhlısını, cesur yüreği, cengaveri, büyük kaptanı çıkar tribünlerin önüne. Taffarel' i uzaksa gelemezse Simoviç'i getir. Böyle bir kadronun ısınmaya maça çıktığını bir hayal edin. 1 saat önceden tıklım tıklım yapmazsak, gittiğimiz her deplasmanı cehenneme çevirmezsek bize Galatasaray'lı demesinler.
..............................................
Aksi ne olur onu yazacaktım ama yazamadım. Olmaz ,olamaz kimse korkmasın. Bize Re Re re çektirecek heyacanı getirecek haberlere hazırlıklı olalım.

Hiç yorum yok: