22 Ara 2008

Metin'e Tokat


Rüştü ellerinden seken topa uzanırken kanımca elleri veya kollarının bir kısmıyla topa dokunmuştu. Dolayısıyla topu kontrolü altına almıştı. Servet’in topu ayağıyla tamamlaması sonrası gereken golü iptal etmeli, faul vermeliydi. Rüştü, ellerinden seken topa uzanırken, elleri veya kollarının bir kısmıyla topa dokunamadan Servet’e gol izni verdi. Gol kararı doğruydu. Metin Tokat

Anlayan bi anlatabilirmi, kafayı yicem.
Galatasaray'ın bütün golleri şaibeli, defans hatası var. Az kalsın atamayacaktı.
Yediği gollerde atanın hüneri var, Arda kıl payı ofsaytı bozuyor, Holosko Serveti balık ve de elle oynayarak geçiyor, bahseden bile yok. Beşiktaş'lıda seviniyor şimdi yazık, Cebelitarık Maymunları onları tutuyor sanıyor. Onlar Galatasaray'ın rakibini tutarlar. Bitti Beşiktaş'ın işi artık, bekleyecekler ta ki İnönü'deki Galatasaray maçına kadar yağmurda su yok onlara. Bu Beşiktaş Başkanı gerçekten embesil, bunu bile anlayamıyor. Sen gel bizimle kardeşçe geçin yoksa kolpadan 3 büyüklerden biriyim diye ortalıkta görünme. Bu medya Fener yalakası, yalamasıdır, bir hafta boyunca hiç sevmedikleri Dürüllü'lüyü bile el üstünde tuttu. Yapacağın tek şey bizi izlemek olsun, biz Fener'i geçelim sende kuyruğumuza takıl. Bizi de kaybedersen Alibeyköy Adalet olacak başkanı olduğun takım. Sen dua et Delgado atıldı, kimyası bozuldu bizim çaylağın. Nonda'yı çıkarıp, Sabri'yi oyuna soksa o andan itibaren Fulya'ya sokmazlardı seni. Yat kalk Galatasaray'la oynadığına dua et. Bu maç Fener'e denk gelse 10 luk yaparlardı seni.

2 yorum:

ilkay dedi ki...

mehmet demirkol'un yorumuna göre muhtemelen editör hatası. önce bunu yaz temiş tokat, sonra pozisyonu bidaha izleyince yazı işlerini arayıp düzelttirmiş. editör (veya yazıyı yayına koyan hangi malsa) eskiyi silmeden yeniyi yazınca ortaya böyle bi tablo çıkmış.

drvenom dedi ki...

Nazmi Abi merhaba. senin nezninde tüm arkadaşlara sesleniyorum: sadece bu örnek bile; yani maçı orada izleyip bir yazı yazması ve televiyondan seyredip başka birşey yazması, başlı başına "ulan tokat! sen ne hakla hakemleri eleştiriyorsun gudubet! sen bile ein değilsin pozisyondan." demeye yeterli. dikkat ederseniz cümleler de kesin... hani öyle yorum yaptı falan değil. asığı astık kestiği kestik... "bana göre öyleydi" gibi ifadelerle degil, kesin bir dille yaziyor, "hakem haric herkes gördü, bariz kirmizi kart" falan diye.

bu adama dayak falan da kar etmez...

"Mersin İdmanyurdu'nun 3-0 yenildiği maçın bitiminde, yardımcıları Ufuk Şepik ve Serkan Olguncan ile soyunma odasına giren hakem Metin Tokat, polislerin arasında bulunmasına karşın yumruklu saldırıya uğradı.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Aydın Oğuz, önce kolunu tuttuğu hakem Metin Tokat'a, ardından bir yumruk attı. Daha sonra güvenlik görevlilerin müdahalesiyle olay yatıştırıldı.

Aydın Oğuz, olayla ilgili yaptığı açıklamada, Metin Tokat'ın Sivasspor lehine daha çok düdük çaldığını ve Mersin İdmanyurdu'nun 2 penaltısını vermediğini, bu nedenle sinirlerine hakim olamayarak yumrukladığını söyledi."


olmaz abi... olmaz bunlardan cacık olmaz.