23 Ara 2008

Kaptan


Maç bitiminde Arda kapalının önüne geldi, bir elini boğazını keser gibi yapıp sahayı gösterdi. Biz anladık ki ölene kadar Galatasaray'lıyım dedi. Bu gün Milliyet gazetesinin daha yeni dikkatini çekmiş. Muhtemelen onlar gidip sormuşlardır ne demek istedin diye. Sonra da Arda tribünleri susturup 3 lü Cim Bom çektirdi, kendisi de söyledi.
İşte biz buyuz, İşte Galatasaray futbolcusu bu. Anlamazlar, anlatamayız ulemalara. Tribünlerden çıkan sesi futbolcu top kendisindeyken duymaz bile. O sadece çıkan uğultuya bakar, ne söylersen söyle. Hayatında bir kere bile tribünden tezahürat yapmamış Hıncal, Gole giden futbolcu ağzıyla konuşuyor, dur bakalım taraftarım ne diyormuş diye kendi kendine soruyor.
Futbolcu bilir ki arkasında 10 binlerce militan taraftar kendisiyle beraber atağa kalkar, atak karşılar, kaleye geçer, 90 dakikayı yaşar. Biz de bilirizki Arda'nın Galatasaray formasıyla oynayacağı oyunla, başka takım formasıyla oynayacağı oyun aynı olamaz. Örneğin Tugay Liverpool'a yenilince ağlamaz ama Arda Fener'e yenilince ağlar.
Bu genç yaşta yemin etmiş, Galatasaray'dan başka yerde oynamam diye. Bizler inandık ve ona takım kaptanlığının verilmesini istiyoruz. 3 senedir oynadığı ligte son 25 yılın efsanesine giren futbocumuza kendisinden eski bile olan varsa takımda kaptanlık yakışır. Daha bir motivasyonla oynar Arda. İş kaç sene oynamaktan geçiyorsa, Arda her halde bir 10 yıldır sarı kırmızı forma altındadır. Kaptanın banko olması da önemlidir.
İkinci yarıya kaptanı Arda olarak çıkacak bir Galatasaray'ı şimdiden özledim.

4 yorum:

aksilaz dedi ki...

hıncal dun aksam taraftara agır sozler soyledı ancak buyuk GALATASARAY taraftarı onu suskunluguyla bogacak.Arda'mıza kaptanlık çok çok yakışır.Bu isteğini destekliyorum abi.Abi Birde maç biter bitmez soyunma odasına giden Servet hakkında düşüncelerini merak ediyorum? Yeni açıkta izledim maçı ve bu hareketi bana çok dokundu.Kafasını bile kaldırmadan girdi içeri.

Mario Jardel dedi ki...

servette bu tarz şeyler var. galatasaraylılığı arda'nın takım aşkı yanında değerlendirilemez bile. Sezon başında bar bar avrupa'ya gitmek istiyorum, mutlaka gidecem diyip duruyordu. Aynı soru arda'ya sorulduğunda ben de gitmek isterim ama kulübüm uygun görmezse seve seve futbol hayatımı galatasaray'da noktalarım demişti. Aradaki fark budur işte !

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
Arda is a wonderful player: quality, very competitive, agressive...a top player.
Regards,

http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Adsız dedi ki...

server galatasarayımız için gerçekten önemli bir oyuncu ama servet gerçek bir galatasaray taraftarı degil öyleo lsaydı geçen sene kazanılan şampiyonluktan sonra

arkadaşlarıma hayırlı olsun demezdi burası GALATASARAY hiç kimse kendini galatasaraydan büyük göremez servet ruhuyla oynuyor deniliyor ama zaten servetin oyun stili bu başka türlü zaten başarılı olamaz neyse fazla uzatmayayım EN BÜYÜK CİMBOM