25 Ara 2008

En Kötüsü Lincoln

yazacak tabi, sırayla yazacaklar.

Olmaz ya Dünya'nın bir ucundan Galatasaray'ı hiç tanımayan, hiç bir futbolcusu hakkında görüşü bulunmayan bir furbolsevere isim listesini, kariyer diyorlar, oynadığı maçlar durumunu verseler ve en kötü futbolcu bu durumda kim deseler. Lincoln diyecek kuşkusuz.

Maçlardan önce Turko reklamı var, takımların dizilişleri verilince Turko'lar yanıp sönüyor. Bizim takımın yarısı Turko zaten. Kalecimiz İtalyan Milli Takımın'da, beğenmediğimiz Meira Portekiz ulus takımının bankosu. Ruhsuz, ağır dediğimiz, gitse hiç kimsenin ah vah demeyeceği Nonda Afrika karmasında oynuyor, Baros, Kewell kendi Uluslararası takımlarının göz bebekleri. Sakat sakat alıyorlar Linderoth'u takımlarına İsveç'liler.

Yedek Sabri, Servet, Hakan Balta bizim milli takımın savunması. Hatta Emre'lerin her ikisi daha dün 3. oldular. Mehmet Topal, Ayhan orta sahamızın canavarları. Barış Özbek kapışılamıyor. Arda Turan'ı saymıyorum. Konu bile etmiyorum. Eee geriye bir tek Lincoln kalmış. Adam sırtına milli formayı giymemiş. Giyeceği de yok. Demekki neymiş en kötü futbolcumuz Lincoln'müş.

Yazdım, bir kez daha hatırlatayım ben takip ediyorum. Şimdi Galatasaray'ı yazma zamanı. Sıraya girecekler. Attıkları çamura kendileri bulaştı. Ortalık yalan transfer haberleriyle çalkalanırken biz rahat olalım. Ey büyük Galatasaray sen neymişsin be. Keşke bu yaşıma kadar takım tutmamış olsaydım. Sadece bu sezonu takip ederek 50 yıllık Galatasaray'lı bendenizden daha fazla Galatasaray'lı olmasaydım, Galatasaray'lı olmayayım.

5 yorum:

benjcev dedi ki...

abi yazıyorlar da hala çarptırıyorlar. eski beşiktaş gavatlarından ihsan galgavat diye biri çıkmış, uefa şampiyonluğunu fethullah gülen aldı, takım ruhu oluşturdu galatasarayda falan demiş.

herhalde "hagi önderliğinde bir takım günü kıldığı 5 rekat namazla geçirdiler" falan diye haber okumuş. jupp derwall'i de galatasaray'a fethullah gülen getirdi, gs altyapısını da fem dersanesindeki şakirtlerle kurdular. koca bir 10 yıllık tarihi böyle okuyorlar, milliyet de almış en başa koymuştu dün.

liverpoolandkop dedi ki...

biride çıkıp " e lavuk gidip kendi sekiztaşına aldırsana o kupayı fetullahla" dememiş mi

Mario Jardel dedi ki...

bu ihsan kalkavan denen şahıs nasıl böyle program program dolaşıp eski beşiktaş yöneticisi sıfatıyla beyanat verir anlayamıyorum. Tam olarak hatırlamıyorum ama onun yöneticilik yaptığı dönemler galatasaray avrupa'yı dize getirirken, zamanın kupa şampiyonu werder bremeni elemesine santimler kalmışken değerli zatın takımı kendi ligindeydi. Önce kendi başarısızlığını açıklasın sonra galatasarayla ilgili iki çift laf etsin..

Adsız dedi ki...

Basın yalan yazıyor şampiyon olmayınca içim rahat etmiyor fenere koymadıkça

Adsız dedi ki...

sen harika anlatmışsın ya özellikle son paragraf kalemini sağlık ölene dek Gs