24 Ara 2008

Emre İle Emreciksin





Çabuk pişman oldular Emre'yi aldıkları için. Galatasaray'a manevi zarar vermek için kendileri şu yok zamanda milyonlarca dolar maddiyattan oldular. Orta sahaya aldıkları bütün futbolcular bidon çıkınca devre arasında futbolcu pazarına çıkmışlar. Biz istirahata çekilmişiz, futbolcularımız huzurla tatile çıkmış, taraftar şimdiden takımı özlemiş. Yöneticiler gururla yeni yıla girecekler. Kısaca biz yatarken birileri orta sahalarına futbolcu arayışlarında. Dürüllülü içinde tavşan olmayan şapkayla çıkmıştı son maça, çarpıldı, embesil başkanları harıl harıl futbolcu peşinde. Aziz Yıldırım kafede bizim maçı seyretmiş, Final oynarlar diye kehanette bulunmuş. Tek şut çekememiş Maldonado ve tek bir şut çekmiş Josika ve baldırı attı atacak Emre'li orta sahaya Ciksin'i ilave etmiş galiba.
Komedi dans seyredeceğiz bu sezon Fenerbahçe orta sahasını seyrederken. Langırt golleriyle, alınan 3 puanlar Fenerbahçe'yi tepede tutmaya yetti. Oynanan oyunla korku dağları bekliyor normaldir. Yani maçlar hakem kararıyla daha doğrusu oynanan oyunla doğru orantılı bitse açık ara Galatasaray'ın önde olması gereken lig sıralaması şu anda böyle tecelli etti. Oynanacak 18 maç var daha, 9 u oynansın fark açılmazsa ben bütün yazdıklarımı silip kendimi bu ortamda imha edeceğim.
Televizyonun verdiği iki maçta üst üste attığı şut direkten dönünce kendisini Fenerbahçe'de bulmuş Ciksin kardeşimiz. Bir de gol olsaymış attıkları vay anam vay. Emre ile Ciksin'in şovu başlıyor. Ekren başına, Türkcell Süper Lig hiç bitmesin. Eğleniyoruz şunun şurasında.

3 yorum:

ilkay dedi ki...

ciksin değil C.Ronaldo mübarek. yetenek güzeli ka-kazım vardı o noldu peki?

ne sinema ne tiyatro ne alemde bir gece
en büyük eğlence fenerbahçe

Mario Jardel dedi ki...

Josico, Selçuk ŞAhin, Maldonado, Emre.. bütün bunlar aurellio'nun eksiğini kapatmak için orta sahada denenip patlamadı mı ? Patladı.. Yani açıkça görülüyorki adamların ciddi bi ön liberoya ihtiyacı var..Gidiyorlar kazım'ın deivid'in alternatifini alıyorlar.. Enteresan..

Adsız dedi ki...

akıllarınca olası bir galatasaray transferini daha engelledi kaz kafalılar bizden nefret edenlerin ne yapacaklarını şaşırdıklarını görmek o kadar zevkli oluyo ki