19 Ara 2008

Efsane Sizin Olsun Destan Bizim


Bir efsane 11 tutturdular şu sıralar. Medyamızın ulemalarına bakılırsa seçilen takımın çoğu Galatasaray'lı. Aziz Yıldırım tek başına jüri olsa, sadece Fenebahçe stadında oylama yapılsa çıkacak sonuç yine aynı. Galatasaray'lı fazla olacak. Maksat o değil, adet yerini bulsun. Arda Turan'ı seçmişler embesiller. Eyvah dediler ne yaptık, aday göstermekle bile hata yaptılar. Daha dünkü çocuk, bu yaşta efsane yaparsak gelecekte ne yapacağız.

Fenerbahçe resmi gazetesi Vatan, altarnatif efsane 11 yapmış. Sağ bek Kazma Recep yerine Rıza'nın. Olsun Beşiktaş'lı bir şey değişmez. Sol tarafa hem Trabzonspor'lular üzülmesin hemide Fener'e bir kontenjan lazım Apo'yu koymuşlar. Arda'yı yeme pahasına Oğuz'u feda etmişler. Veeee Tuncaycıksın'ı efsane yapmışlar. Ben olsam Tanju'nun yerine de Semih'i efsane yapardım. Efsane işte ismi üstünde bir zaman gelir kimi inanır kimi safsata der.

Bu ülkede tek bir efsane 11 sahaya çıkmış ve muzaffer dönmüştür. Arsenal'e çıkan 11 Türkiye'nin efsane 11'idir. Kaleye Taffarel'in yerine Rüştü'yü korsun, Popescu'nun yerine Tugay'ı, Hagi'nin yerine de Yıldıray'ı çıkartırsan Dünya 3. olursun. Efsane devam eder.

Avrupa Şampiyonu ve Dünya 3. apoletli futbolcular da artık efsanelikten çıkar yazdıkları destanlarla anılırlar.

Siz Fenerbahçe'nizi efsaneleştire durun, Arda Turan'ımızı rahat bırakın, işimiz var bir destan daha yazmaya gidiyoruz.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

"Bu ülkede tek bir efsane 11 saha çıkmış ve muzaffer dönmüştür. Arsenal'e çıkan 11 Türkiye'nin efsane 11'idir. Kaleye Taffarel'in yerine Rüştü'yü korsun, Popescu'nun yerine Tugay'ı, Hagi'nin yerine de Yıldıray'ı çıkartırsan Dünya 3. olursun. Efsane devam eder."

şu lafın üstüne konuşacak fenerli tanımıyorum

Daima Fenerbahçe! dedi ki...

Fenerbahçe resmi gazetesi vatan'mı zkeyim ben öyle gazeteyi. fenerli medya diye bir yalan uydurdunuz birde üzerine bu yalana inanıyorsunuz. fenerli medyayıda zkeyim.