20 Ara 2008

adam Sandıklarımız ;Metin Tokat


Nasıl atlamışız büyük Galatasaray Taraftarı bu adamı. Sıyrılmış geçmiş, gazabımızdan kurtulmuş. Futbol camiasının en azılı Fener'lilerin aksine golü nizami bulmuş, imbikten süzmüş, acabamı diyenlerin yüreğine su serpmiş.

Araştırmış kardeşlerim, kendisi hakemken elle oynayanı görmemiş. Fırsat bu fırsat demiş, yıllarca beklemiş, elle atılan bir golü haklı görmüş aklı sıra kendisini aklamıştır. Elle oynayanlara demek toleransı var eski ve her zaman eski kalacak eski hakemimizin. İnsanın aklı hafsalası almıyor, bu adamlar vakti zamanında mutlaka bizim maçlara da çıktılar. Çetele tutmadık nasıl tecelli etti yönettiği maçlar acaba.

Ah ulan Metin Tokat, en kötü hakemlerden Talat'ın oğlu. Böylesine aşağılık pozisyona gol diyorsan bedeli nedir. Ne çıkarın var, varsa üç kuruşluk çıkarın değermi dünyanın küfürünü yemeye. İnan bana Önder Turacı bile küfür ediyordur sana. Önder ne de olsa Belçika kültürür almış, bu boktan gole ne sevinmiş ne birine sarılmış. Sarı kart vermesin diye hakeme koluma çarptı derken aşağılık Yasin'den fırça yemiş ne olduğunu anlamadan yerine dönmüş. Volkan'a izah etmiş nasıl kaleye girdiğini topun. Utancından topunu oynayamamış ve sen aşağılık eski hakem kraldan çok kralcı olup Fener yalamalığı yapıyorsun.

Haklısın aslında, Fener'e yaranmayıp kime yaranacaksın. Dikkate almışlardır merak etme sayın Tokat, sadık bir kul oldun ilgili camiaya. Artık yolun açık, yakında en büyük kanallardan birinde hekem yorumcusu olursun. Ha dikkatli ol yetmez bir Galatasaray maçı kolla, belki çoktan kusmuşundur da biz seni adam yerine koymadığımızdan okumamış, duymamışızdır. Sıç Galatasaray'ın ağzına, bizim maçta bizim lehimize (olmaz ya) çalan hakemi itin götüne sok sokabilirsen. O zaman yırttığının resmidir.
Ben hiç bir şey diyemiyorum, kilitlendim, bu gole nizami diyen mikroorganizma için ne desek boş. Beni izleyenlerin isteğini yerine getirdim sadece. Bi bok sandıklarımıza ekle dediler. Eklemiyorum lan, bokluğunda bir şerefi var, birileri okuyor sonuçta. Bu yaratık bok bile değil, okumayın sakın. Hele ki yorum bile yazmayın, lanet olsun böyle insanlara sadece.

4 yorum:

Kayaoğlu 29 dedi ki...

Bu adam gercekten de Galatasaray düsmani bir adamdir. Gecen sezon Ali Sami Yen'de oynayip 2-1 kazandigimiz macta bir penalti atmistik. Oradaki yorumu da Galatasaray alehineydi. Pozisyonu hatirlayanla olacaktir. Besiktas defansindaki kazmalardan ikisi birden Arda'nin önüne dogru bodoslama atlamis, biri Arda'ya direkt vurmus, digeri de önünü kapayarak gemesini engellemisti. Bu Metin Tokat da "Penalti yoktu, Arda takildi düstü." gibilerinden bir sey yacmalamisti.

hadesperado dedi ki...

"Ben hiç bir şey diyemiyorum, kilitlendim, bu gole nizami diyen mikroorganizma için ne desek boş. Beni izleyenlerin isteğini yerine getirdim sadece. Bi bok sandıklarımıza ekle dediler. Eklemiyorum lan, bokluğunda bir şerefi var, birileri okuyor sonuçta. Bu yaratık bok bile değil, okumayın sakın. Hele ki yorum bile yazmayın, lanet olsun böyle insanlara sadece."

harbiden ya, o b.k sandıklarımızın da bir sınırı olmalı, haklısın abi :)

renktaşlar bu adamcık; o pozisyon için aynen şunu söylüyor: "hakem az kalsın nizami bir golü iptal edecekti"

ama ben demiştim, bu yorum adamı ülser eder...

şu "görev adamı" için az bile yazmışsın diyecem ama buna daha ne denir ki?!

sembolist dedi ki...

Şekip Mosturuğlunu aldığı gibi,Azize bunu da hemen kapar.. Ne kadar çok tetikçi,o kadar çok pislik,kargaşa...

Adsız dedi ki...

Babası da 1985-1986 Şampiyonluğunun kaçıp averajla 2.olmamızın baş sorumlularındandır.BJK-Orduspor maçında Metin Tekin'in kalecinin elindeki topa kafa atıp düşürdüğü maçta ve daha birçok maçta önümüzü kesmişti.Oğlu da kalan yerden devam edecek tabi ki.