26 Ara 2008

Bekle Bizi Aslantepe


Salkım salkım sallanacağız tribünlerinden. Bayraklarla donatacağız dört bir yanını. Şarkımız bile hazır Aslantepe. Bu sene sonuna kadar Dünyadaki bütün Galatasaray'lılar öğrenip, makamında söyleyecek. Hangimiz gelirsek gelelim burçlarına çıkıp ''bize her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray'' diye haykıracağız. Yıllardır haramiler başımız kakmışlardı, kaldırımı çalarak yaptıkları stadı, haramilerin saltanatını da yıkacağız. Bir tek beton yığını kalmıştı bizden önde oldukları. Bu senede bekar gezsinler bakalım.

Şimdiden organize olmak lazım. Olimpiyat stadına yerleşmek kolaydı. Sahaya çok uzak olduğundan tribünler, Ali Sami Yen'deki gibi konuşlanmıştı. Burası farklı, kale arkası en önemli tribün olacak. Şu anki Kapalı ve Alpaslan Dikmen tribünü kale arkasına yerleşmeli. Tezahüratçılar olanağı oranında kapalıya doğru kaymalıdır. Tribünlerin tamamında 2 kat loca olduğu düşünülürse alt üst tribün kombinasyonunda kopukluk olabilir. O yüzden şimdiki klasik 2-3 bin kişinin söylediği tezahüratlardan vazgeçilmelidir.

50.000 kişinin maç seyrettiği stadyumda her kese aynı tezahüratı maç anında söyletemezsiniz. Top rakipteyken ıslık, top bizdeyken kolay söylenen gaz verici tezahüratlar yapılması lazım. Maç başı üçlüsü devam eder, klasik olmuştur. Alt tribünle, üst tribün karşılıklı tezahürat yapar. Maç koptuğu zaman sonlara doğru, ya da yenilsek bile teselli ve bağlılık gösterisi bizim peşindeyiz şarkısıyla son düdük beklenir.

Bu stadyumda her büyük maç mutlaka kareografi yapılmalıdır ve mutlaka ve mutlaka her maç aynı forma giyilmelidir. Amsterdam Arena Stadının elle yapılan maketi var, ben yapmıştım. Şimdiden Aslantepe stadının maketi yapılıp satılmalı, taraftarı heyecanlandırmalılar.

Sonlara doğru kim bilir neler icat edilir, ben bir kaç blogta stadın resmini gördüğüm için eksik kalmayayım dedim sadece. Bizim gibi ''bir baba hindi''yle taraftarlık hayatını başlatmış Galatasaray'lı sizlere akıl verecek değil. Ben zaten bu sene taraftarlıktan emekli olup seyirciliğe terfi ediyorum. Sizlerin tam karşınızdan bir koltuk alabilirsem çekirdek mekirdek te istemem hani. Meraklanmayın maç başı üçlüsünü çeker, maç sonu peşindeyiz şarkısına katılırım.

2 yorum:

sembolist dedi ki...

Azizegillerin ve tüm eziklerin hatta ve hatta hayatında o geceknduyu(saraçoğlu)bir kez dahi görmeyen Türkiyenin hergangi bi yerindeki ezik dahi, överek bi çeşit boşalma aracı olarak kullanıp UEFA ve Süper kupa ezikliklerni gidermeye kalktılar.. Bu da ortadan kalkyor.. Aslantepe yüzünden yeni bi komplekse girmeye hazrılanyolar..

sembolist dedi ki...

Ayrıca 2000 de UEFA ve SÜPER kupayı alarak o dönemki Ezikbahçelere radyasyon etksi yaydığımız için ''özürdiliyoruz'' kampanyası başlatsak abi ya.. Sen bi organizasyon yapsan vala çok ii olur...