20 Eki 2008

Büyük Maçların Küçük Futbolcusu




Yetenekleri sınırlı, yakışıklı kardeşimiz, ihtiyaç duyulduğu anda hiç kimsenin beklemediği bir maçta hatta büyük sayılabilecek maçta Meira'yı yerinden etti. İyi ki de etti. Göklerin hakimiydi, Hakan Şükür'ün stoperde oynayanıydı. Profosyonel deniyor ya işte tam da kendisiydi. Gözünü budaktan sakınmaz, hiç bir forvet oyuncusundan tırsmaz, konuşmaz, kapris yapmaz çıkar tekmeye kafa kor. Eskiden Galatasaray'da Tarık namlı bir futbolcu vardı. Sadece büyük maçlarda oynardı. Emre Aşık'ta sanki böyle bir futbolcu. 34 yaşına gelmiş sanki 20 yaşında ki gibi. İstediğin maça koy, senede iki maç oynasa bile farketmiyor. Form tutma gibi bir derdi yok. Yedek otursa somurtmuyor, gole oynuyormuş gibi seviniyor, para bile almıyor görüntüsü çiziyor. Taraftar bu güne kadar homurdanmadı bile kendisine. 3 Büyükleri dolaştı maçlarda en ufak bir küfür yemedi. Tıpkı Sergen gibi hangi taraftar olursa olsun kendisini sever.




Velhasıl ben kendisini seviyorum. Servet'in yerine oynarsa hiç itirazım olmaz. Delikanlı futbolcuları say deseler ilk 5 koyarım. Bugün kü maçtan dolayı kendisine teşekkür ederim.


3 yorum:

Adsız dedi ki...

Mac yorumlarini dinliyorum, bize verilmeyen penaltiyla igili tek kelime yok. Herkes neden Lincoln bayragi kaldirinca atilmadi onu konusuyor. Sanki bir dakka sonra atilmadi. O bayrak donsun dolassin laf edenlere girsin. Bu konuda bir seyler yazabilir misiniz?

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum emreyi bende çok seviyorum,ne olursa olsun çok profesyonel bir futbolcu ve de iyi futbol oynuyor :)

Adsız dedi ki...

o.ç fenerliler kadıköyde küfür etmişlerdi bir kere. ama orda da güzel çiğnemişti serhat ibnesinin sırtını..