21 Eki 2008

Ameliyathaneyi Özlemişiz



Hasan Şaş ilk yarıyı kapadıGalatasarayımızın yıldız oyuncusu Hasan Şaş, sakatlığı sebebiyle bıçak altına yatacak
Galatasarayımızda, sakatlığı bulunan Hasan Şaş'ın ameliyat olacağı bildirildi. Kulübümüzden yapılan açıklamada, bugün Özel Acıbadem Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından konsültasyonu yapılan Hasan Şaş'ın, sağ diz ön çapraz bağındaki ileri derecedeki yırtık nedeniyle, ameliyat edilmesine karar verildiği kaydedildi.
Hasan Şaş'ın ameliyatının, ön rehabilitasyonu tamamlandıktan sonra, 22 Ekim Çarşamba günü Özel Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde gerçekleştirileceği duyuruldu. Sarı-Kırmızılı oyuncumuzun sezonun ilk yarısını kesin olarak kapadığı öğrenildi. Hasan Şaş'ın sahalara dönmesinin ise ikinci yarının ilk haftalarını bulması bekleniyor.




Epeydir Acıbadem Hastanesi Ameliyathanesi Galatasaray servisi boş yatıyordu. En son yanılmıyorsam barış Özbek taburcu oldu. Bizim baytar ekini hastanenin gizli ortağı sanki.




Bekle elbet birinin çapraz bağı yırtılır. Yırtılana kadar nerdesiniz siz lan. Sadece bizimkilerin dizimi yırtılıyor. Bana bu ekibin kovulması yetmez. Diplomalarını yırtacaksın, olmadı onlarında diz bağlarını yırtacaksın. yatıracaksın Acıbadem Hastanesine, ceplerinden ödeyecekler ameliyat paralarını. Bu işe kim dur diyecek, ödüm kopuyor Arda'ya Lincoln'e bir şey olacak diye.

Hiç yorum yok: