24 Eki 2008

Avrupa'nın Hayula Belası; Galatasaray 1- Olimpiyakos 0


Yine ultrAslan'dan başlıyoruz yazmaya. Acaba Alpaslan Dikmen'in vasiyetimidir nedir. Tribünlerin en büyük liderlerinden Alpaslan'ın cenaze töreninden sonraki bütün maçlar tıklım tıklım oluyor. Aslında paradoks var, tribün iyiyse takım iyi, takım iyiyse tribün. Ali Sami Yen her maç böyle olsun her maça 1-0 yenik başlamaya razıyım. Bugün kazayla bir gol yesek 2 tane atardık.

Defans göbekte Meira- Servet ikilisi değişti. Olmazdı, Meira defans için gereğinden fazla teknik, Servet'te kazmalıktan teknik adamlığa doğru yumuşak geçiş halinde. Kendini teknik sandığından göbek iki teknik adama fazla. Şu anda eğrisi doğrusuna denk geldi, yarım teknik adamla, gözünü budaktan sakınmayan bir kazma bu takıma gol yedirmez. Hatırlayın Bülent'le Emre Aşık Lucecu zamanında son düzlükte gol yememişlerdi. Servet geçen yılki performansına döndü. Ondan istenende bu. Sen topu tehlike bölgesinden uzaklaştır yeter kardeşim. Bir de kornerlerde çık işte kafaya. Vurursan vur vuramazsan golcülere yancılık yap.

Arda, Lincoln, Baros, Kewell; Bir kabus forvetidir, bir hayalettir artık Avrupa Stadyunlarında. Galatasaray hayaleti ufuktan gözükmüştür. Bu gece Dağ Başını Duman Almış'tır. Arkadaşlar yürümüşlerdir. Finalden söz ediliyor, final ne ki oynanmadı mı daha önce. Kupa alınmadı mı. Bence kupayı alan kadrodan çok daha iyi bir kadro, çok daha iyi bir taraftar, çok daha iyi bir motivasyon vardır. Yolun açık Galatasaray, peşindeyiz.

5 yorum:

Burak dedi ki...

abi maçla ilgili bi sıkıntı yoktu ama bu tvdekiler yine bizimle uğraşmaya başladılar. Özellikle Hakan Ünsal adlı şahsiyet içindeki kini kusmaya devam ediyor. Pek çok renkdaş da sanırım benim gibi yorumlarından rahatsızdır. Olimpiakos çok eksikmiş,Lincoln çok artislik yapıp takımı frenliyormuş. Bilmiyorum belki sen seviyosundur işine karışmak gibi de olmasın ama kendisini bi bok sandıklarımıza misafir etme zamanı geldi galiba :)

sembolist dedi ki...

Hakan Ünsal ile Selçuk yula arasında fark yoktur.. aynı şeyleri düşünüyorlar..

Mario Jardel dedi ki...

@sembolist

selçuk yula bazen fener takımı ile ilgili olumlu şeyler söylüyor. ama bu adam bu gün bile hala galatasaray'ı yerden yere vuruyorsa yazıklar olsun ya. Eze eze yendik ulan, 5-0'lık maç kaçtı daha ne istiyorsun be mübarek !!

aksilaz dedi ki...

Road to Kadıköy.Finale vapurla gidicez....

hadesperado dedi ki...

takım olma yolunda gidiyoruz, sanırım bu sezon ilk kez üst üste iki maça aynı kadroyla çıktık, şu sakatlık belasından da kurtulursak her maç bu kadar çok gol pozisyonu bulduğumuz gibi artık değerlendirmesini de biliriz... taraftara söylenecek birşey yok, abi gerçekten harikaydı, gerçi dsmart şerefsizi yüzünden maçın yarısında ekranı kaplayan reklamları izledik ama sesi susturamadılar, yunanca pankartlar vardı bi tanesi youtube videolarına ithafen "gay yunanistan" diğeri de şuymuş: "dikkatli olun denize düşebilirsiniz-1922" :)

valla Sergen'in yorumları bile Hakan Ünsal'ın yanında fanatik GS'li kalıyor, bir de Ergün var Lig tv'de, o da yavaş yavaş Hakan Ünsallaşıyor, futbolculuğa bişey diyecek halim yok ama yorumculuğu dikkatinize... unutmadan dünkü maçtan sonra röportaj veren Gökmen Özdenak'ı dinleseydiniz heralde kriz geçirirdiniz, adam resmen yerin dibine soktu takımı, ne olacak bu GS'li (!) yorumcuların hali merak ediyorum, sezon sonuna kadar ülser olmazlarsa iyi... bu kadar da artniyet olmaz ki kardeşim, ayıptır...