26 Eki 2008

O Duvarınız Vız Gelir Bize Vız


2 gün önce yazmak ve okumak için blogumuza giriş yaptık. Ne görelim, Diyarbakır mahkemeleri yayınımıza girişi engellemiş. Onur duymadık dersek yalan olur. Ama ne yaptık ki onur duyulacak. Tamam hakim görüşle çelişkilerimiz var, olmayana ergi metodu, onlar ne yaparsa bize uymaz. Biz ne yaparsak onlara uymayız. Fakat biz bu sütunlarda ne yapıyor olabiliriz ki. Gazetelere, televizyonlara muhalefet spor yazarlığı yapıyoruz. Okuduklarımızı, seyrettiklerimizi eksik, yalan, dayatma olarak gördüğümüzden, görmeyen, göremeyenlere ilk elden aktarmaya şalışıyoruz.

Kesinlikle eminimki, bloglarda yazılanları okuyanların toplamı, bütün yazılı görsel medyayı izleyenlerin toplamından fazladır. Belkide medya baskısı siteleri kapattırmıştır. Başkalarını bilemem, bizim bu blogta yazış nedenimiz sadece Galatasaray'dır. Azıcık da Fenerbahçe'ye dokundurmamız vardır.

Galatasaray nerdeyse biz oradayız. Kimse bu güne kadar engelleyemedi. Bir yolu varmış demekki tekrar yazıp okuyabilmenin. Bugünkü teknikle bu duvarı aşmak hiç de zor değilmiş.

Galatasaraylılar, siz benden iyi bilirsiniz nasıl okuyacağınızı. Bizi izlemeye devam edin. İzleyemeyenlere yol gösterin.

Bizi engellemye çalışanlar, o duvarlarınız var ya o duvarlarınız, vız gelir bize vız.

Hiç yorum yok: