26 Eki 2008

Bir Sen Eksiktin


Koş, Kral Hakan Şükür, arkadaşların direnişte. Bir sen yoksun içlerinde. Hakan Ünsal kin kusuyor takıma. Ağzından salyalar akıyor. Kudurdu kuduracak. Gökmen Özdenak her nerede olursa olsun, hangi kanalda olursa olsun yaptığı tek iş Galatasaray'a küfür etmek, küçümsemek, beğenmemek. Daha dün Bülent Korkmaz'a bağlanmışlar maçtan sonra. Olimpiyakos'un çok eksik olduğunu söyledi. Eksik olmasalar Galatasaray'ı yenerlerdi diyor. Efsane yaptı bu taraftar kendisini, acaba şu an biz onun için ne ifade ediyoruz soran varmı. Yarın Lucescu'nun yardımcısı olarak Fenerbahçe'de görürseniz şaşırmayın sakın. Sıra gelmiş Hakan Şükür'e. Galatasaray'a sövme sırası. Galatasaray'a sövmeyecek Galatasaray'lı eski futbolcuya hangi kanal iş verir.
Koca kulüp yalvardı, gel istediğin kademede Florya'da ol diye. Ben Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam Hakan Şükür'ü transfer ederdim. Gitmezse eşşeğim. Ulan koca kaptanlar ne iş yapıyorsunuz, öldünüzmü. Neden maça gelmezsiniz. Hiç mi merak etmiyorsunuz bu taraftar sizin için ne düşünüyor. Sadece Ersun Yenal var diye Trabzonspor maçında kıçımızı yırttık senin için. Aklımız almıyor, 20 sene bu formayla ömrünü geçir, formayı çıkarttıktan sonra Ali Sami Yen'in önünden geçme. Hiçmi arkadaşın yok ulan bu takımda, hiçmi sevdiğin yok. İşiniz gücünüz cebinize para doldurmakmı sizin.
Ben formanın içindeki adamları seviyorum. Açık söyleyeyim formanın dışındaki Bülent Korkmaz, Gençlerbirliği gol attığında yaptığı maymunluktan sonra benim için bitti. Formanın dışındaki Hakan Şükür'üde hiç sevmemiştim zaten. Formanın dışındaki Hagi'yi sevdim. Formanın içindeki Sabri'den daha çok formanın dışındaki Sabri'yi sevdim.
Takip edin şimdi Hakan Şükür'ü. Bakalım hangi taktikleri olacak Galatasaray'ı kötülemek, Galatasaray'lıyı canından bezdirmek için.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Niye yırttınız abi. ersun size ne yaptı? herifin nasıl fitne fesat olduğunu bildiği için takımdan kesti. papaz oldunuz. arada malı yine hakan götürdü. bülent işin aslını bildiği için sesini çıkarmadı.

Adsız dedi ki...

Formanın dışındaki sabrinin hakandan farkı yok. Biraz biti kanlansın görürsünüz demeçlerini hocaefendileri hakkında.

Adsız dedi ki...

Ya arkadaşlar sizi anlamak mümkün değil bırakın şu hacıyı hocayı aleviyi sünniyi lazı çerkezi.Hakkında konuştuğunuz adam HAKAN dır KRAL HAKAN ŞÜKÜR dür.Ne kadar takıntılı ve saygısız yorum lar bunlar.Elin katoliğini,yahudisini,protestanını ateistini göklere çıkarırsınız ama Müslüman diye çocuğu kabullenemiyorsunuz.Dünya da en çok tanınan yaşayan Türk Vatandaşı kim acaba bir araştırın bakalım çok bilen abiler.Gittik gördük Eskişehir ayazında seyrettik şahane sünnetsiz ordusunu.3 YABANCINI TOPLA BAKALIM KRALIN SOL AYAĞI VE RUHU YAPAR MI.AYIP AYIP AYIP.......

Adsız dedi ki...

Hakan müslüman diye mi batıyo? bırakın artık saplantıları. ertuğrala taktınız, hakana taktınız. dindar adam helali sevabı bilir. işini en iyi yapar vatanını sever. keferelerle edirneyi geçemeyiz.