16 Eyl 2008

Topun Ağzı


Nedir bu topun ağzı. Ne işe yarar. Bu terim top mermisinin toptan fırladğı yer olarak kullanılmıyor herhalde. Ban askerdeyken bile hiç duymamıştım topun ağzı lafını. Gitmesi an meselesi Hocalar için kullanıldığını anlıyoruz her hafta bizim çaylak hakkındaki yorumlardan. Bu çaylak diyelimki UEFA şampiyonu oldu, ne değişecek bizim için. Adam zaten topun ağzındaydı oradan bir fırlayacak, yürü ya kulum. Misal daha önce aynı topun ağzından fırlayıpta daha yere düşmeyen, düşürülemeyen, düşürülemeyecek olan biri gibi.




Adını bile yazamadığımız, hangi ligte olduğunu sokakta sorsak yüzde doksanının(ben bilmiyorum) bilmediği bir takımla UEFA maçı oynayacağız, korku dağları bekliyor. Neymiş o maçlarda başarısız olursak çaylak toptan fırlayabilirmiş. Ben size garanti veriyorum, o maçları bırakın Hocayla 8 kişi bile oynasak kazanırız. Mesele o değil, demek başarısız olabilme ihitimalimiz var hatta başarısız olabilme itimalinden sonrada çaylağın durumunun tartışılacağını varsayarsak kalma ihtimali bile var.




Vay be, adam tarihinin en kötü(tek puan alamazlar) Steaua'sına elenip bizi ikinci ligte sıradan bile olmayan takımlarla angarya maçlarına çıkartacak, olmadı onu bile geçemezse ne yapalım, spor, 3 ihtimal falan deyip katlanacağız. Hadi lan, ben ki 40 yılını Ali Sami Yen kapalısının betonunda geçirmiş biri, turnuva dışı kalmış koskoca Galatasararayın başında en başta isminden nefret ettiğim çaylağın başımızda sahaya çıkmasına rıza göstereceğim.




Sizleri bilmem, eğer takım bırak elenmeyi, turu zor geçsin ne yapıp yapıp bir kızılcık sopasını sahaya sokupta ilk maçta eşşek sudan gelene kadar bu çaylağı dövmezsem Galatasaray'lılığımın hayrını görmeyeyim. Benim de taraftarlıktan jübile maçım olur o maç. Her halde beni kaybetmek istemezsiniz.

1 yorum:

ultrasArtiglio dedi ki...

Aman Nazmi abi senin musalla taşın o AliSamiYEN kapalısının betonu...umarımki bu eleman hayatını dogru işlerini yaparda bizleride ömrümüzün kalan 3-5 gününden mahrum etmez...Ekonomik sıkıntılar bir yandan Galatasarayım bir yandan ulan bu ömür nereye kadar gideek böyle ....Nazmi abi sen bari bizim gazımızı alırken allahından bulsun de geç ...