14 Eyl 2008

Bu Ne Celal


Biri unutulmaz kalecilik yapıp takımını hezimetten kurtardı. Kurtarırken şımarmasa, aşağılık vakit geçirmelere, yalandan sakatlanmalara tenezzül etmese ne güzel hatırlanmıştı. Üstelik diğerinin rezalet bir maçtan sonra rezil olarak atılmasından ve de gçzden düşmesinden sonra. Birinin maçı bitmiş, rakibin atılmış, kaleciliği tartışılır hale gelmek üzere, olası bir Poro hezimetinden sonra iptal olması an meselesiyken, ve de sen belkide kariyerinin en büyük maymunluğunu yapıp gol yememişken ne gerek vardı ortamı germeye. Çek git soyunma odana, huzur içinde bir gece geçir ve gün say Milli Takım maçı için.
Ne gezer, aklınamı geliyor birisinin. Günü birlik yaşar geçer giderim diyor Çatkıc. Severdim ben Ömer'i. Yine de severim. Anasına çok kötü, çok ağır küfür edildi. Ettirende kendisiydi. Her kurtardığı toptan sonra arkasındaki en ateşli tarftarı tahrik etti. El kol hareketleri. Maç bitmiş kendisini Süpermen ilan etmiş, heykel gibi duruyor taraftarın önünde. Lincoln acaba adam taşmı kesildi diye dokununca kendini yere attı. Hakem oradadaydı, ikinci sarı karttan attı.
Cafer kaka yaptı bez getir. İki maç ceza alır şimdi. Beraberliğe lişmon sıktı kötü anılarla ayrıldıSami Yen'den.
Diğeri bağımlısı oldu artık. 3. değişiklikten sonra atılıp yerine oyuncunun kaleye geçmesi olayının. Fener artık ilk 11 de kaleye geçebilecek 2. adamıda barındırmak zorunda. Ya da 2 değişiklik yapıp son saniyeye kadar bekleyecek. Çekirge 3 kere sıçradı atıldığında kaleye geçen futbolcu gol yemedi. Sanıyorum Fener'liler de artık Volkan için homurdanıyorlardır. Bu adamı sevenin futbol bilgisinden şüphe ederim. Bana ne ya beter olsun.

Hiç yorum yok: