16 Eyl 2008

adam Sandıklarımız ; İlhan Söyler


Bi bok sandığımızdan değil, bu gün Mehmet Topal'ın ağzından yazdığı yalan haberle aklımıza geldi. Adam yalan makinası, yazdığı 100 yazıyı üşenmeden okuyan biri ana avrat dümdüz gitmezse adam değilim. Şu anını bile kimse bilmiyorki geçmişini bilelim. Aslında Terim'in Bıyıklı'ya dediği gibi okunmayan bilinmeyen adamken dikkat çekilip adını bir kaç kişi daha ne yazıkki öğrenmiş oluyor sayemizde.

Adam yalan transfer habercisi. Galatasaray yalaması, aklı sıra yalan haberleriyle ruhumuzu okşayıp kendisini okuyup seveceğiz. Hadi lan hıyar, senin gibi Galatasaray'lıları biz tribünlerden aşağı atıyoruz. Yazdığı, öngördüğü bütün düşünceler cortlar. Kime iyi demişse önce yedek kalır sonra kovulur gider. Misal google'a İlhan Söyler Necati yaz sonra gül.

Bi bok sandğımız adam iki kişilikli, yaşını başını almış biri galibe şerefsiz. Yolda görsem tanımam. Mehmet Topal'la konuşmuş aklı sıra,Topal hocasından şikayetçiymiş. Aslında keşke olsa bizde şikayetçiyiz, ama konu yalan haber. Topal resmi sitede yalanlamış. Eeee ne olacak şimdi, yaptırımı cezası varmı yok. Yarın yine okuyacak keriz bulur kendisini.
Nasıl olmuş, kimin torpillisi hiç anlamadığı bir konuda sayfası var. Bok sanılıyor, bu kadar bok sanılan adam arasına girerek aslında ödüllendiriliyor tarafımızdan. İçimden şu adam için fazladan bir şey yazmak gelmiyor. Bu kadar yazdığım için bile rahatsızım.

Çek elini lan Galatasaray'ımızın üstünden yalancı. Dua et Mehmet Topal bizim gibi ağzına aklına geleni söyleyen biri değil. Biz olsak seni stada sokmazdık. Bundan saonra senin yazını okursam dünyanın en adi insanı olayım. Ne bok yersen ye.

5 yorum:

Kapali Ust dedi ki...

Nazmi Abi sende bu yalancılara uyup skibbeyi topun ağzına oturtmuşun. Tamam geride kalan periyotta çok iyi işler çıkarmadı ama daha çok erken, dediğin gibi UEFA'dan elenir veya turu zor geçersek çaylağı döverken sana yardım ederim ama haftasonu seyrettiğim Galatasaray bana ümit verdi..

Burak dedi ki...

Nazmi Bey birkaç hafta evvel google de gezinirken denk gelip girdim sitenize. Ben üniversite öğrencisi bir Galatasaraylıyım. Kısa sürede yazılarınızın çoğunu zevkle okudum. Gerçekten taraftarın nabzını iyi tutmuşsunuz. Tüm Galatasaraylıları rahatsız eden konulardaki yorumlarınız çok etkileyici. Bu yazınızın da her kelimesine katılıyorum. Yalnız bugüne kadarki bi bok sandıklarımız serisinde Halil Özer'i göremedim. Esas bu seride olmayı hak eden dallama o. Son Antalya maçından sonra Ömer'i resmen milli kahraman ilan etmiş şerefsiz.Mümkünse bi bok sandıklarımızın bir dahaki sayısında onu konu edinsen!!

Mario Jardel dedi ki...

burak

nazmi abi bir yazısında halil özer'e dair galatasaraylı olmadığı hatta fenerbahçe fanatiği olduğu ile ilgili bir şeyler yazmıştı. Hatta bunu birebir kendi ağzından duymuş. Çok ilginç ya.

hadesperado dedi ki...

kadir çetinçalı'yı da fenerli olarak biliyorum ben, yeri gelmişken söyliyeyim dedim...

dün topal'la ilgili bu şahsiyetin(!) üfürmelerini okuyunca insanlar tuvalete gider gibi yazı yazıyor demiştim, nazmi abi sağolsun listeye eklemiş...

Adsız dedi ki...

Halil özer konusunu bizzat ve kesin olarak bilenlerdenim.


Kadir Çetinçalı ilginç ama olabilir...

Üniversiteli arkadaş a şunu söylemek isterim Nazmi ağbiyle beraber maç seyretmelisin kesin..Hatta maç günü nü baştan sona onunla takıl.