29 Eyl 2008

Ağla ultrAslan Ağla; Galatasaray 4-Konyaspor 1


Galatasaray tribünlerinin verdiği en büyük kayıptı Alpaslan. ultrAslan öksüz kaldı. Maçtan önce stad civarı cenaze eviydi. Maç, Alpaslan'ın veda maçı oldu. Bundan sonra Galatasaray maçlarını Alpaslan'sız oynayacak. Ateş düştüğü yeri yakar, başkaları pek anlamaz ama bizim acımız çok büyük. Bundan sonra tribün jargonu eskisi gibi olmayacaktır.


Takım sahaya aynı bizim gibi acılı çıktı. Özellikle Arda gollere bile sevinemeyecek kadar acılıydı. Tribünler 10 dakika bağırmama kararı aldığı için sanki seyircisiz gibi oynandı ilk dakikalar. Sonrası zaten Alpaslan'ın ağıtı oldu.


Defansta kademe hataları devam ediyor. İtalyan, Portekiz ve Türk'ün ortak bir dilde tez elden alşamaları lazım. Her maç 4 tane atacak değiliz. Belki de Dünya'nın en teknik sağbeki bizde oynuyor. Varsa da ben bilmiyorum Hasan'ın tekniğinde sağbek. Servet'te geçen yılki futbolundan çok uzak. Kulübeye de çok yakın. Bu kadar çok sakatın olduğu takımda hastaneden taburcu olan unuttuğumuz Mehmet Güven vardı orta sahada. Kesin sakatlanmıştır yeniden. Futbolu bir gram ileri gitmemiş. Böylesine büyük futbolcuların arasında bu kadar kötü nasıl oynayabilir bir futbolcu. Bir daha ne zaman takıma girer bilinmez.
Keweel çıkıp Yaser girerken tuhaf oldum. 6 ay önce Kartal'da simit ye, 6 ay sonra Kewell'in yerine oyuna gir. Bu adam kolay kolay motive olamaz. Motive olana kadar da iş işten geçmese bari.
Galatasaray büyümeye devam ediyor. Gol yediğinde kimse korkuya kapılmıyor. Bu kadar usta ayak varken nasıl olsa atarız diye rahatlar. Lincoln'ü biz kötü gününde yazdık, şimdi sıra yalamalarda iyi günlerini onlar yazsın. Lincoln varken oynatmayan, atı varken eşeğe binen köylü gibi bir şeydir. Korktuğu başlarına geldi yavşakların, Lincoln başlarına bela olmaya devam edecektir. Baros'un gol krallığı şimdiden kutlu olsun. Bu takım bu yıl gol rekoru kıracaktır. Kewel'li, Baros'lu, Lincoln'lü, Arda'lı forveti zevkle hayranlıkla gururla seyretmeye devam.

2 yorum:

makduman dedi ki...

Nazmi Abi, ağzına sağlık! Takımın durumunu o kadar iyi anlatmışsın ki! Ben de bu sene Baros'tan gol krallığı bekliyorum. Lincoln de inşallah bozmaz. Saraçoğlu'ndaki maçı sabırsızlıkla bekliyorum.

Saygılar.
İyi Bayramlar

Adsız dedi ki...

''Korktuğu başlarına geldi yavşakların'' aynen abi.umarım bin katı daha gelir.götoğlanları adamı bitirmek için nasıl saldırdılar.Yaser e vakit var.zaten normal değil mi.20 yaşında daha.Mehmet güven nasıl formanın kıymetini idrak edememiş belli değil.Topal bu durumdayken orta saha formayı kapmıştı geçen sene.kaleci yine birebirde bi top aldı sonlarda dediğin gibi iş var galiba kısa kollu da.

Baroş batman in çok iyisi gibi ne dersin?.diriplingleri çok güçlü ve başarılı.uzaktan şut gösterdi içerde zaten iyi.

Kewell gizli lider gibi.yakışıyo.