4 Eki 2008

Futbola Lanet Ettirenler; Feti Okuroğlu


Falco ve Stump vatani görevlerini yerine getirip, Galatasaray tarihinde yerini alıp terhis olduktan sonra büyük bir şamatayla takıma katıldı. Bursaspordan transferi olay olmuştu. Ali Sami Yen stadına helikopterle indirdiklerinde hepimiz iddialara girmeye başlamıştık. Kalede Steuce ve yedeği Nezihi idi. Ve Galatasaray bu sene toplamda 10 gol yemezdi. Ne de olsa Şampiyon takımın devamıydı.

Saftig Hocamızdı, Feti'nin geldiği sene 38 gol yiyerek ve sezonu 3. bitirerek kapadık. Olsundu ilk sene Feti'nin uyum sorunu vardı inşallah bu sene gösterecekti Falco'luğunu. Topu her pozisyonda taca atma becerisi vardı. Bülent kaptan'la müthiş uyum içersinde geçirdiler sezonu!. 8 defa yenildiler. Bu arada Saftig kovulmuş, Skibbe gelene kadar adı anılmaz olmuştu. Ulubatlı Souness'in başında olduğu takımın Feti'li defansı 24 puan geride yine 38 gol yiyerek taraftara kan kusturarak kapamıştı sezonu. Fenerbahçe stadına dikilen bayrakla ölümsüzleşti sezon. Feti kazmasıyla sorunumuz gittikçe büyümekteydi. Top geçer adam geçmez baltalı ilah bizi futbılu sevdiğimize bin pişman edenler ekibinin vazgeçilmez topçusu olacaktı.

Galatasaray için muhteşem yılların başı, Feti için felaket olacaktı. Fatih Terim'in teslim aldığı takımın defansında ilk sene 13 ikinci sene 4 maç oynayabilecek ve aramızadan ayrılacaktı. Hatırlamyanlar için söyleyelim İsmail Güldüren'in daha beteri, Can Arat'ın daha sakarı, Gökhan Zan'ın sakatlanmayanı, Servet'in Fenerbahçe'deki kazmalığı, Cihan'ın futbolu bilmeyeni, taraftarın baş çelişkisiydi.

Şimdi nerde bilinmez, ne kademede olursa olsun eğer futbolun hala içindeyse biz kurtulduk, kurtulamayanlara gök tanrıdan sabır dilerim. Bizden ayrıldığı güne bin şükür olsun.

2 yorum:

jose dedi ki...

helıkopterle ındıgı gunlerı hatırlıyorumda oyle bır tantana kopmustuki ıtalyadan baresiyi alıoz sanmıstık hepımız.kazma feti.

Adsız dedi ki...

şerefziler galatasaray gbi bir klübe hizmet edip milli takımda görev alan bi kişie bu iftiralar yakışıyormu! allah belanızı wersin