1 Ağu 2008

Sarı Odalar



“Benim için önemli olan Fenerbahçeli Emre olmak değil, Fenerbahçeli Emre olarak anılmak. Bu nedenle Fenerbahçe’de Cemil ağabey, Can Bartu ağabey gibi sembol olmak istiyorum”
Oldun oğlum, Lefter oldun, Can Oldun, Cemil oldun. Büyük Mehmet oldun, Tanju Çolak oldun. O sarı formayı çıkardığın zaman ne olamadığını anlayacaksın.
Sen bizim hayatımızdan çıktın oğlum, yerimize şimdilik euroları koydun. Daha kalabalıklar sarı tribünler, daha zenginler, daha çok sahip çıkarlar. İlk yenilgide sakat ol istersen oğlum, sana yıkacaklar, hele ki frikiklerde topun başına geçme oğlum, atamazsan maç anlatan yalama spiker kıçını yırtacak Alex'e bırakmadın diye. Bizim maçta kolunu göster oğlum, Ali Sami Yen'e denk gelirse daha iyi olur. Daha çok sevilirsin.
Real Mallorca yerine MTK yı koy oğlum, oda yabancı takım o da. O takımda da vardın bu takımda da. O sarı tribünlerde dur durabilirsen oğlum. Unut unutabilirsen, yaptığımız kinaye değil biz sen sen diye bitmedik oğlum. Biz seni çoktan unuttuk. Bizim hayatımızdan çıktın oğlum, yerimize koy başkalarını koyabilirsen. Eskisi gibi ol olabilirsen. Bizden uzaksın artık, inan içimizde fesatlık yok. yerine kimleri koymadık biz. Alır başımızı gideriz Arda Turan'la efeler gibi hey. Aslanlar gibi.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

büyük yazmışsın abi...

hadesperado dedi ki...

eline sağlık Nazmi abi...

Adsız dedi ki...

çok güzel abi, çok güzel be!

Anıl dedi ki...

Abi "unuttuk" demişsin ama hâlâ bu adam için dil döküyorsun! Değmez!