29 Tem 2008

Doğru Haber

Doğru haberin kaynağı bombatransfer.blogspot.com dan alınan habere göre Fotomaç gazetesi doğru haber yazmayı garantilemiş. Aynı gün ayrı yerlerde çıkan(nasıl oluyorsa) aynı gazete. Demek sağdaki yalan haber ok yaydan çıktıktan sonra geldi ve durmuş saatin mutlaka doğru göstereceği bir an oldu, arkadan iki haberden biri doğru mantığıyla yayınlamışlar.

Bu gazeteyi gerçi okuyan falan yok. Ne yazarsalar yazsınlar önemli değil. Gazete alınır içinden at yarışı sayfası çıkarılır eğer alanlar inşaat amelesiyse sofra bezi yapılır değilse direk atılır. Bu gazetenin hammeddesi olan ağaca yazık.

2 yorum:

Dobrowski dedi ki...

keşke sizin başkanın formayla çektirdiği bir fotoyuda koysaymışlar bir kenara :) bu gazeteler iyiden saçmaladı. Bizim başkan edgar davids diyo adamlar ertesi gün gazeteye Newcastle lı david edgar diyo. hayır edgar davids gelmese bile öbürünü nerenden uydurdun arkadaş.

selaminko dedi ki...

ya ben bu fotomac ile fotospor gazetelerini gulmek icin hergün okuyorum. iyi oluyor terapi gibi tavsiye ederim. ama sadece transferleri okuyun. yazarları okumayın tam fanatikler siniriniz bozuluyor. fotospordan fbnin anelkalı donemlerinden bi manset :
"inter'den anelka icin muthis teklif. adriano+5milyon euro"
simdi bunu okuyupta kahkaha atmamak mumkun mu?