26 Tem 2008

Aurelio'yu Sevenler


Bu adamı kim ne derse desin hiç sevmedim. Devşirilip Milli Takımda oymatılmasının ardındaki bit yeniklerini araştırdım. Kendimce senaryolar ürettim ve maalesef yanlız kaldım. Aurelio konusunda benle yanı fikirde olana rastlamadım. Aynı fikirde Fenerli beklemiyordum zaten ama kendi taraftarlarım da bana karşı tavır aldılar. Özellikle Milli Takıma alınmasına karşı çıktım. Ne olurdu sanki yerine Mehmet Topuz oynasaydı. Şimdi paraları indiren Aurelio yerine kariyer yapacak istikbalini kurtaracak olan Anadolu futbolcusu olacaktı.

Yalama basın artık Aurelio'yu sildi. Fener'e yar olmayacaksa kimseye olmasın. Türkiye'de görseler bir kaşık suda boğarlar. Adamımız zaten buraları çoktan unutmuştur. Merak eden varmı acaba ilk Milli Takım kadrosunda olacakmı. Yoksa o da Fenerden gidince futbolu unutmuş futbolculardan olup ölüye çıkarmı.

Ben sadece futbolda değil yaşamın her noktasında dini imanı para olanlardan nefret etmişimdir. Aureli'nunda kim ne derse desin dini imanı paradır. Bizleri dolandırıp gitmiştir. Her ne kadar dolandırılan para Fenerbahçe'lilerin olsa da önemli değil. Profosyonel Marco helal olsun sana. Brezilya'da hiç bir takımda oynamadan gel sen Trabzon'a 3-5 sene sonra da milyonlarca dolara kendini İspanya'da bul. Gökün sevgili kuluymuş. İyi ki Galatasaray'ın başına gelmedi bu iş. Ne çok küfür ederdim kemdisine yine de ediyorum da.

3 yorum:

scapula dedi ki...

Aurelio'nun futboluna ne denli hayran olduğumu bilirsin abi. Kişilik olarak da bir alıp veremediğim yok, zira her furbolcu kariyer yapmak ister, bundan doğal bir şey olamaz.

Neyse işte, savunmayacağım şimdi Aurelio'yu, keyfini kaçırmayacağım ama bir soruna cevap vereyim. İlk Milli Takım kadrosunda olacak. Nereden biliyorum? Bir. Madem para için oynuyor, asıl şimdi oynar. Bütün dünyanın gözü Türk Milli Takımı'nın üzerinde olacak. İki. Bu adam Betis'te formasının arkasına ne yazdırdı biliyor musun abi?

Mehmet.

Nazmi Hasdemir dedi ki...

benıde 1000 dolarlık adamken 20 milyon dolarlık adam yapsalar bende corc koyarım adımı addan ne olacak. Sıkıysa mehmet olsana. Yani bu adam adına mehmet yazdırarakmı sevdirecek kendisini bize. Mehmetlik ne yapmış, 7 senedir burda agzını oynatıyo marşlarda o kadar. Şimdiden öğrenmiştir ispanyolcayı puşt. Nefret ediyorum bu aureliodan. keşke gitmeseydi fenerden, bu sene kesin kovulurdu.Eğrisi doğrusuna denk geldi kurtuldular.

Adsız dedi ki...

Nazmi baba, milli takım iyi prim bırakıyor. Galibiyet+gruptan çıkma primleri birkaç yüzbin avroyu buluyor sezonda. Yılda 3-5 maç, 1-2 hafta kamp yapmamak için bu kadar paradan neden vazgeçsin herif. Çağırsalar koşa koşa gelir, yine ağzını oynatır marşlarda.