23 Haz 2008

adam Sandıklarımız ; Deniz Gökçe


Kimdir bu pis sakal. Ne anlar futboldan. Adının önünde profösör yazıyor. Neyin profösörü. Televizyonda 3 tane hokkabaz ekonomiciden biri. Ne derlerse tersi çıkar. Bizim bi bok sandığımız faiz dışı fazladır futbol aleminde. Kendisi diğer bi bok sandıklarımız gibi ekmeğinin bir bölümünü Fenerbahçe çanak yalayıcısı olarak sürdürmektedir. Kendisi bi bok olduğundan her boktan anlar. Üniversitelerde ders veriyor herhalde o yüzden hoca diyorlar. Sporda futbolda ne işi var, kimin boş bi anına denk geldide sisteme aldılar acaba. Her spordan anlıyor. Basketten, voleyboldan, atletizmden anlar. Daha doğrusu biz neyden anlamıyorsak o anlıyor.

Adam belliki o kadar sene okumuş, bilim yapmış, çıkıyor televizyonlar İddaa tahmini yapıyor. Göndermişler Avrupa'ya turnuvayı yorumluyor. Onun ağzından öğreniyoruz olup bitenleri. Bi bok sanmasalarmış bu tiple zaten bi bok olamazmış. Bu tipte olanlar Güney Doğuda bakkal işletiyorlar. Motora binermiş, boğaz manzaralı okulda doçentlik yapıyormuş. Kendisi de aynı imalattan çıktığını düşünürsek, bulunduğu yeri hakketmediğini anlıyacağız. Biliyorum dediği para işi, ve futbol belkide hayatta hiç bilmediği şeylerin başındadır. Sevmediğimiz, dinlemediğimiz, görüşlerinin tam tersini yaptığımız bu Hocamızı bu listeye uygun gördük. Umarım geldiği noktayı hakkeder de bari bizim blogta bi bok olur.

3 yorum:

scapula dedi ki...

Eşine kafa atıp ceza almıştı.

Resimde de Ahmet Kaya'ya benzemiş.

Mario Jardel dedi ki...

Abi eline sağlık.. Daha çok var böyle adamlar saymakla, yazmakla bitmez..Birde bu deniz gökçe'ye idda yorumları falan yaptırıyolar hay allahım

Adsız dedi ki...

Karısına kafayı oturtmuş abimiz. Vuranı kıranı biliriz de kafa atanı da ilk bunda gördük. Gerçi bok döken de var artık, bunların ortak noktası nedir merak ediyorum.