28 Haz 2008

Galatasarayın Yeni Transferleri


Eve döndük, dükkanı tahminimizden geç kapadık. Özümüze Galatasatasaray'ımıza kavuştuk. Milli Takımın muzaffer dönmesindeki pay bizim diye durumdan vazife çıkarmayacağım. Hepsine teşekkür ettik, bağrımıza bastık. Öküz öldü ortaklık bozuldu. Köylü Kadıköy'üne, Floryalı Florya'ya.

En büyük transferleri biz yaptık. Sağda Sabri, solda Hakan Balta. Göbekte Servet, Emre'ler. Önde Arda, ortada Topal. Bunlar futbollarına futbol katan, büyüyen Galatasaray'lılar. Dosta güven düşmana korku salan aslanlar. Bunlar büyük maceralardan yüz akıyla çıkan futbolcularımız. Yeni transferlerimiz. Kimseden çekinmeyen, hiç birinden aşağı olmayan, kendine güvenen, oynayacağı her maça galibiyet amacıyla çıkacak olanlar bu arkadaşlarımızdır. İmtihan vermişlerdir, Galatasaray'ın gücüne güç katanlardır.

Bir de gidemeyen yeni transferlerimiz vardır. Ümit Karan gibi Hasan Şaş gibiler. Kesin kendilerini aşacaklardır bu sene. Bir dahaki maceraya katılmak isteyeceklerdir.

Barış Özbek vardır, kendisini 2010 dünya kupası Almanya kadrosunda kesin göreceğimiz futbolcumuz. Geçen sene ne kadar koştuysa bu sene iki misli koşacak yeni transferimiz. Sakatlıktan çıkan Uğur Uçar'ımız vardır, büyük transferler içinde. Yabancı transferimiz Linderoth katılacak aramıza. Lincoln tatbikattaydı, şimdi savaşa çıkacak.

Ne zor yeni hoca için, kimi oynatacaksın. Daha doğrusu kimi oynatmayacaksın. Şampiyon takım dağıldı, yerine tamamı yeni transfer olan Galatasaray'lılar alındı.

Özledik, gün sayıyoruz, şükür kavuşturana. Bir maç olsada koşsak Sami Yen'e. Şu takıma bakın hele.
Aykut, Yabancı kaleci. Uğur, Sabri,Barış, Hasan, Serkan sağ taraf
Balta, Volkan, Ferdi, Arda sol taraf
Servet, Emre Aşık, Emre Güngör, Yabancı Geride
Topal, Linderoth, Ayhan,Lincoln orta sahada.
Nonda, Yaser, Ümit Karan en önde.
Ben sezonu açtım, Galatasaray sezonunu. oku bakiyim.

1 yorum:

hadesperado dedi ki...

Nazmi usta; kadromuz iyi ama en az 3 transfer gerek ki özellikle sağ bekte Uğur'un alternatifi kesinlikle Sabri değildir bence. diğer zorunlu transfer mevkimiz stoper, onu da yazmışsın zaten... Hasan Şaş'ın durumuna göre bir sağ kanat da alınabilir ama ondan daha önemlisi eğer horozun feneri gagaladığı sezon ertesindeki gibi bir duruma düşmek istemiyorsak, avrupada iyi bir sezon geçirmek istiyorsak artık sağlam bir forvet almalıyız...

yönetimimiz hala kaleci düşünüyor o da ayrı bir olay ya neyse...