20 Nis 2008

Fener'li Kerim; Belediye 0- Galatasaray 3


Dünkü maç güle oynaya bitti, kimsenin aklına en ufak bir şey! gelmedi. Fenerbahçe Denizli'yi yenemeyecekmiydi sanki. Maçı seyretmedim, seyredenlerin yalancısıyım. Kezman'a para vermişiz gibi geldi dediler. Adam kale içinden iki golü atmamış, Allah muhafaza, bu gün aynı golü Necati atamasa bu ağız ishallerini iyileştirmek için mayasır gerekecekti. Biz Kadıköy'le hiç ilgilenmedik, bu sabah İkitelli'ye yoğunlaştık. Stadın karşısında piknik yaptık, sucuk ekmek yedik ve daldık en tecrübeli Olimpiyat Stadı seyircisi sıfatıyla tribünlere. İki Ali Sami Yen taraftarı en yoğun şekilde tribünlerdeydi. Gözler Türkiye'nin en büyük golcülerinden Necati'deydi. Acaba ata(maz)r mıydı. Abdullah Evcı'nın kafası karışıktı tamam, Arif'e tarifi vermiş kötü oynayalım bugün lan demişti. Allahın tokadı yok Galatasaray'ın golünü Fener'li Kerim atmıştı. Acaba Kerim kendisini Fener'den koparanlardan intikam için bilerek atmış olmasındı sakın. Aslında ben daha önceki yazımda golü kendi kalesine Galatasaray'lı Necati'den bekliyordum, kısmet Fenerli'yeymiş. Fakat gözlerden kaçan bir şey daha varki Belediye'nin en kral şutunu doksana çekende Galatasaray'lı Aydın'dı. Olanca kuvvetiyle vurdu kerata az daha bitiriyordu bizi. Senaryo yazıcıları dağ başında bırakarak maça geçiyorum.

Kalemizde bu sezon ilk defa kaleci olduğunu hissttim. Kurtardığından başka oyuna top sokmaları, yan top çıkışları çok iyiydi. Servet ve Emre defansta Song-Tomas dan bin kat daha iyi oynuyorlar. Sabri bugün küfür yemeden maç bitirdi. Lincoln Usta sazı eline aldı nihayet. Kulakların çınlasın ihtiyar Kalli. Maçı Kral Hakan Şükür bitirdi.
Lincoln'e tekme atmanın serbest olduğu açıklandı bu maçta. Çok uzaktan baktık ama hakemi de bayağı seyrettik. Ne avantaj kuralı vardı, nede yan hakemle uyum meselesii Galiba kulaklığın pili bitmişti.

Malum maç sonu her zamanki gibi felaketti. Saatlerce bekledikten sonra yollar açılabildi. Ben ilk defa bu stadı yapanlara küfür etmeden eve gelebildim. Galibiyetin coşkusuna limon sıkmak istemedim. Bu maç ta atlatıldı, artık Anamaç'a bakıyoruz. Bütün bir hafta elimizden geldiğince işimiz taraftarı motive etmek olacaktır. Hoş bu maçın neresini motive edeceksin. Ben en çok maça gelecek Fener taraftarına acırım, hiç iyi bir gece geçirmeyecekler.

1 yorum:

Kapali Ust dedi ki...

Abi ben rekor kırdım staddan bakırköye 45 dakikada gelebildim, daha onceki tecrubemden arabayı direk yol kenarına cekmistim:)..Kerim'in bazukası da sağlam oturdu Ercan Saatçi'ye..