25 Nis 2008

En Büyük 22.000 Galatasaraylı


Biletix'e küfür ettik boşuna, kimse bilet alamadı diye. Karaborsacılar yine malı götürdüler laneti var bir kaç gündür. Bir sessizlik hakim ortalıkta, fırtına öncesi sessizlik. Adnan Polat bu işlerde en tecrübeli yöneticidir, başkandır. Taraftarın ciğerini bilir, öyle çapulcuya postu deldirme işleri çok geride kaldı onun için. Okuyorum tarftar sitelerinde sitem yağdırıyorlar, bizler yıllar önce aynı yollardan geçmiştik, bizimde bilet bulamadığımız zamanlar oldu, karaborsadan bizde bilet aldık. Ama maç bu maç olunca durum değişik. Bu maç sıradan bir 22000 kişinin seyredeceği maç değildir. Sen bütün bir sezon bekle, Fenerle burun buruna bir final maçı denk gelince koş Biletix'e kap bileti, gel maça, efendi gibi maçını seyret. Takım kazanırsa sevin, kaybederse bir sene sonra gene gelirsin.


Yok ya biz kerizmiyiz, hocası, başkanı, yabancısı olmayan takımın kombinesine eşşek yükü para verecez, Konya'da donacağız, Olimpiyat'ta mahsur kalacağız, bu yaşta Ali Sami Yen betonunda tepineceğiz, abimiz tek bir maça gelerek leşe konacak. Biletler toplandı Başkan tarafından ya bedava olarak ya da tam hakkedene verilerek o gün sahaya en büyük taraftarın maça getirilmesi sağlandı. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki son yılların en büyük maçında en büyük Galatasaray Taraftarını tarihe geçireceğiz. Ali Sami Yen en korkulan 4. stadmış. Bu maçı seyrettikten sonra her halde dünyada 20.000 kişinin çıkarıp çıkarabileceği en büyük gürültü, Sami Yen'de çıkmıştır diye tescillenecek.


Rahatız, hazırız, taraftar olarak beklenilenin en üstünde coşup, coşturacak, tarihe bir de bu yönümüzle imza atacağız. Yaşasın, bir neferi olmaktan onur ve gurur duyduğumuz bağımsız taraftar örgütümüz ultrAslan

Hiç yorum yok: