24 Nis 2008

Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar


Serap ÖzaksoyYeter ki Cim-Bom şampiyon olmasın
Fener’in şampiyonluğu ‘çantada keklik’ değil. Şampiyonlar Ligi’ne katılalım, G.Saray da şampiyon olmasın. Bu beni rahatlatır!..


Yıllardır maskaralığı, yalamalığı, hokkabazlığı eski futbolcu namlı köşe yazarı görünümlü yaratıklar yaptılar. Yaptıklarıyla övünedursunlarki şu maça 3 gün kala Galatasaray'lı ve Fenerbahçe'li olanlar başka bir şey düşünemez oldular. Her şeyi düzgün, kuvvetli, zengin, akıllı insanların topluluğunun çıkaracakları 11 kişi, her şeyi berbat, zayıf, fakir, akılsız insanlar topluluğunun çıkaracağı 11 kişi ye karşı bir maç oynayacaklar. Bu maçı Galatasaray kazanırsa bunca yıllık emeği boşa gidecek bütün yavşakların. Otoritelerin, hakem eskilerinin, kovulmuş hocaların, seçilememiş yöneticilerin, decoder satıcılarının, yorumcu adlı maymunların havası sönecek.


Fenerbahçe'nin muzaffer olması için uğraşan, beklenti içersinde olan, söven, sövülen hep erkekler olmuştu son yıllara kadar. Ama şimdilerde bakıyoruzda tiyatroya bayanlarıda katmışlar. Nerden buluyorlar, dilim varmıyor kötü söz söylemeye bu bayanlara. Kimin nesidir, kimin torpillisidir. Galatasaray olmasında kim olursa olsun demek bir bayana yakışıyormu.


Ey, bacı, abla rahat ol. Sana küfür yok bu sitede. Neticede bir oyun oynayacağız sizin takımınzla, hep rahattınızda ne oludu son bir haftadır. Nedir bu korku, hani hep yeniyordunuz.


Büyük Galatasaray, sonuç ne olursa olsun bizim takımla bağımız yaşadıkça artan sevgiden ibarettir. Bu sevginin Fenerbahçe'ye ve tüm yandaşlarına yaşattığı korku içimizi ferahlatıyor. çok yaşa

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Manukyanın kardeşi gibi çok benziyor. Küfür edecek kadar midesiz değiliz :))))