7 Mar 2008

Utanacak Neyiniz Var


Ey büyük Galatasaray taraftarı, 3 gündür takip ediyorum yazılanları. ultrAslan forumlarını, televizyonları. Üzüntünüz büyük, sanki bir birinize girdiniz, bölündünüz. Sanki takımınızdan utandınız. Elinde imkan olsa sanki kimileri takım değiştirecek. Övgüler, yerinde olmak istemeler, kendi takımına küsmeler, sitem etmeler. Kendinize gelin nedir bu gaflet. Atın ölü toprağını üstünüzden. Başınızı öne eğmeyin sakın, gerek te yok. Siz bu ülkenin dış hatlar terminaline 2 defa kupayla inen bir takımın ulu taraftarısınız. Bunca yıl bekleyipte sizin daha önce 3 defa oynadığınız Şampiyonlar Ligi son 8 ine( birinde dahada ileriye gidip yarı final oynayan) kaldığı için 3 gündür uyumayan, uyutmayanlara özeneciğiniz bir durum yok ortada. Yenildikleri bir maçın sonrasında eleseler bile sokaklara dökülen insanların giydikleri formanın rengi neden sizi üzüyor. Aldırmayın, bu turnuvada ancak şampiyon olurlarsa sizi geçmiş olacaklar. Süper Kupayıda ben bonus veriyorum saymıyorum. O zaman düşünürüz o zaman üzülürüz. Avrupa Kupaları çöplüğü, nice son 8 oynamış, unutulup gitmiş takımlarlla dolu. Ama kimilerinin müzelerinde de Şampiyonların kupaları parlıyor. Hasnun Galip'e git en kısa zamanda. Orada 2 tane Avrupa Kupası var. Övünün çocuklar, sevinin aslanlar.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Kesinlikle utanacak hiç birşeyimiz yok. Herzaman dediğimiz gibi biz bu takımı şampiyonluklar ve kupalar kazandığı için sevmedik bizim sevdamız renklere ve armaya. ve yine dediğimiz gibi "başarılar gelir geçer asaletin bize yeter." işte bütün gerçek burda yani "asalet" yani diğerlerinde olmayan.
Birkaç şey de dünkü yazınızla ilgili yazmak istedim hani bu yalancı medyayala ilgili bugün "Dr." Gürkan Kubilay'ın yazısının başlığını görünce. Şöyle yazmış futbol uleması şerefsiz "Konu Avrupa ise Fener esastır gerisi teferruat". Aslında şuanda düşündüklerimi yazmak isterim ama pek de uygun olmaz sanırım. Futbol yorumlarken Dr. ünvanını kullanan küçük beyinli istatistikçi bence bu yazıları yazmadan bir meslekdaşına görünse iyi olur çünkü hafızasında ve beyninde kalıcı hasarlar oluştuğu görülüyor.Oysa Avrupa diyince sadece bir tarihe bakmak yeterli bence dediğiniz gibi hiçbir avrupa tarihinde çeyrek final oynamış takımların ismi geçmez.
Aslında sizin de yorumunuzu merak etmiyor değilim...
Saygılar
Bülent

Nazmi Hasdemir dedi ki...

arkadaş sagol ister inan ister inanma bundan sonrakı yazım o ıbneyı yazmaktı. sendende katkı yapmak farz oldu. telıf hakkın baki, sevgiler

Baris dedi ki...

bu resimdeki iki yerde var mı ? istanbullu değilim eğer varsa gidip ikisinin önünde fotograf çekileyim :)

Nazmi Hasdemir dedi ki...

ne kupası ne alanı kardeşim, bahcelıevlerde galatasaray meydanı var anıt orda. beledıye baskanı anıt acılısını yaparken söz verdı. sende al sanada yer verelım hemde daha ıyısını dedı. onlar kupa alsın gelsın bizim sitenin bahcesıne dıksınler