6 Mar 2008

Sevinin Ama Yalan Söylemeyin


''Hiçbir Türk takımı, böylesine küçük görüldüğü bir karşılaşmayı, bu kadar başı dik ve inançlı oynamadı.'' Gürcan Bilgiç tozu dumana katmış böğürüyor. Maçın başlarında 2-0 geriye düşen Fenerbahçe'nin maçı bırakmayıp 3-2 yenilmeyi başarması! ve penaltılara taşıyıp elemesi üzerine coşmuş. Geçen yıl her programda Ahmet Çakar'la kayıkçı kavgası yaparak Zico'nun yerine Geret'si tercih ettiğini, her fırsatta kovulması gerektiğini, Daivid'in Fenerbahçe santrforu olamayacağını, sıradan bir futbolcu olduğunu söylediğini ne çabuk unuttuğunu kimse hatırlatıp sevincine limon sıkmadı. Gerçi daha önce Manchester United maçında ilk 10 dakikada Hayrettin 2 tane yemiş hezimet hesabı yapılırken takım şahlanıp 3-2 öne geçmiş,İngiliz takımı beraberliği zor kurtarıp İstanbul'a gelmişti. Galatasaray eleyip Şampiyonlar Ligi'nin ilk çeyrek finalistlerinden biri olmuştu. Hatta daha önce yine 3-0 yenildiği maçın rövanşında 5-0 yenerek önce çeyrek sonra Monaco'yu eleyerek Şampiyon Kulüpler kupasında yarı final oynamıştı. Ve hatta yakın tarihte yine Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarından iki defa kalifiye olarak çeyrek final maçı oynamış, Real Madrid'e averajla kaybetmişti. Olsun canım kim hatırlayacaktı şimdi ülkede coşku varken salla gitsin ilk defa bu skorların altından Fenerbahçe'nin kalktığını, Gürcan Bilgin'e göre Galatasaray Türk takımı değildi nasıl olsa.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Real Madrid maçında 2-0 geriden gelip 3-2 maçı kazanan,1-0 geriden gelip hem de deplasmanda Herte Berlin'e 4 atan şeklinde verdiğiniz örnekler çoğaltılabilir ki bunlar bizim ezerek yendiğimiz maçlar. Bir de şansızlıktan yenilip de rakibi ezdiğimiz deplasmandaki Milan maçları da cabası ama gel gör ki bunu kime anlatıcaksın.Bir de bu adam Fener medyası içinde en düzgün sayılabilecek biri gerisini varın siz düşünün.
Misal Selçuk Yula
Saygılar
Bülent

LeoN dedi ki...

abi bence artık Gürcan Bilgiç'i Altan Tanrıkulu'nun yanına dahil etmelisin.Adam kendi camiasını ( Aziz Yıldırım ve diğer saçmalıklar vs) eleştiriyor yıllardır - eleştirilerinde olabildiğince objektif olmaya çalışıyor.Son fener maçı sonrası Show Tv 6 Pas'ta söylediği cümle :"Lugano rakibine kalleşçe arkadan vurduğu -kafa attığı için derhal Fb klübüyle ilişkisi kesilmelidir" ...