8 Mar 2008

İkimizden Biri Yalancı




Şu üstteki resim bu seneki Avusturya Wien maçında durum 0-0 iken Yunanistandan gelen 2.gol haberini futbolculara verirken çekilmiş. En sağdaki kırmızı montlu, betonun üstünde yırtınan adam bendenizim. Tam 37 senedir tribünlerde Galatasaraylıyım diye övünür dururum.
Şu alttaki resim Galatasaray Divanında yapılan bir oylamanın resmidir. En önde soldaki sandalyede oturan caf caflı ayakkabılı, ipek çoraplı, ceketi mendilli beyefendi 2. Ramses döneminden beri Galatasaraylıyım diye el kaldırır durur.
Hadi be kardeşim, bu adamla benim ne alakam var kimi kandırıyoruz. O benden ben ondan nefret eder dururuz. Aynı takımı tutmamızın imkanı yok. İkimizden biri kesin yalancıdır.
Bizler yalandan Galatasaraylıyız. Bu kulüp onların oyuncağı. Bizim gibi çapulcu değiller, müşteri değiller, ev sahibi onlar. Maçlara gitmezler. Değil gitmek, izlemezler bile. Yurtdışından misafirleri geldiğinde numaralı tribünde ağırlamak kadardır Galatasaraylılıkları. İçlerinde sarı kırmızı kravatı olan bile yok. Komik değil mi dünyaya nam salmış koskoca Galatasaray'ın 100 yaşında kafası sağlıklı çalışmayan insanlar tarafından yönetilmesi?

Çok şükür ulu manituya, bu seneki seçimde bu resimdeki Galatasaray'lılara ihtiyaç yok. Sandığa kadar çişlerini tutmalarına gerek yok. Tek aday varmış. Oturun oturduğunuz yerde sayın kongre üyelerimiz, rahatsız olmayın. Bir dahaki seçimde dua edin birden fazla aday çıksın ki size ihtiyaç duyulsun da adam yerine konup aranasınız. Eğer olmayanınız kaldıysa rahat rahat prostat ameliyatınızı olup istirahata çekilin. 2 sene sonra görüşürsünüz kendi aranızda. Bu seçimde bir kaç yüz genç kongre üyesi yeter. Maksat Dernekler yasasına uygun olsun.

Hiç yorum yok: