5 Mar 2008

Bu Gün Dükkan Kapalı

Fenerbahçe Sevillayı eledi. Ne günler yaşıyoruz, bir zamanlar caddelerde sarı kırmızılı arabalar korna çalardı. O zamanlar Fenerbahçeliler Samandırada takım otobüsü beklerdi. Zamanın behrindeki futbolcuları dövmek için sıradaydı. Gün oldu devran döndü biz yerimizde bile sayamayıp geri viteste köy takımlarına elenirken, Fener son yılların en büyük futbolunu oynayarak Sevilla'yı eledi. Kadıköy'de rehin kaldık sabaha kadar buralardayız. Çeyrek final gördüler böyle oynarlarsa ilerisinide görürler. Avrupa ne yana düşer usta Cim Bom ne yana, Fenere zafer şarkıları bize Aykut ile Orkun'dan masallar. Elin oğlu elinde turla dönüyor, bize bok yemek düşer.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Aslında yazıyla alakalı değil ama (Tabi ben de fener tur atlayınca çok üzüldüm ama...) şu bir halt sandıklarımıza İlker Yasin denen adamı da eklesen çok sevineceğim. Bir insan bukadar sene bukadar maçı canlı izlesin ve anlatsın ama futbolu zerre kadar bilmesin. Bu bir yana televizyon seyircilerine anlattığı veya (şimdi malesef yorumcu da oldu) yorumlamaya çalışıp da bok ettiği maçı katletsin. Yuh diyorum resmen yuh yani...
Not: Yorumun altına cevap yazarsan sevinirim.
Saygılar
Bülent

Nazmi Hasdemir dedi ki...

ilker yasını bende hıc sevmem. haftaya onu yazarız.

Adsız dedi ki...

Cevap ve ilginize teşekkürler. Ayırıca da bloğu hergün okur,takip eder ve de çok beğenirim umarım bir gün sizinle tanışma imkanı da buluruz kimbilir belki de Sami Yen'de kaplıda; ki ben Kayseri maçında ordaki yerimi alıcam.

Saygılar

Bülent

Nazmi Hasdemir dedi ki...

kapalıda eskı acıga dogru beton ustunde metın oktay formalı, beyaz saclı tepınen adam görğrsen yanıma gel