27 Oca 2008

Gelmiş Geçmiş En Kötü Galatasaray 11 i






Hepimizin vardır sevmediği futbolcular. Benim ise tutultuğum futbolcular vardır. Nefret ederim atsın diye hakeme yalvarırım. Her transfer döneminde kovulmasını beklerim. Gol atarlarsa sevinmem. Uzun yılları kapsayan taraftarlık yaşantımda tesbit ettiğim en kötü Galatasaray kadrosu şöyledir. Yanlız bu kadroya bankolaro koydum. Bir kaç maç oynayıp kovulanları hesaba katsak işin içinden çıkamayız. Daha beterlere haksızlık ederiz.
Kaleci Haydar, 14 sene üst üste şampiyon olamadığımızın baş sorumlusudur.
Titrek İsmail Demiriz- Feti- Orhan Ak- Çaycı Ahmet savunması ideal savunmadır. Her ayaklarına top geldiğinde küfür yerlerdi. İsmail ikili mücadelede titrer ne yapacağını bilemez çoğunda taca atardı. Adam geçemeyen, orta yapamayan kazma bir sağbekti. Feti Bursaspor'dan Sami Yen'e helikopterle geldi el arabasıyla kovuldu. Orhan Ak daha dün herkes hatırlıyor. Çaycı Ahmet kapalının önünde sol bekteydi. Top ayağına değmeden küfür ederlerdi.
Ergün Pembe en kötü banko oyun kurucudur. Yıllarca Galatasarayda oynadı tek hatırladığı Arsenal maçındaki penaltı ve Milan maçında Hakana kestiği top. Ön liberoda oynatırım ben olsam Cihanı. İnanın çok kötü oynar. Torpilli bir Ayhan Akbin vardı biraz eskiler hatırlar. Şimdi Galatasaraydan uzak olduğu için aleyhine yazılar yazmakla uğraşıyor. Gene ancak eskiler hatırlar. Bülent Korkmaza Küçük Bülent dendiği zamanlarda büyük olanı Bülent Alkılıç'tı. 160 maça çıkmış 13 gol atabilmişti. Sağ tarafta oynayan hiç adam markajına maruz kalmayan hücümcumuzdu. Yalnız çok büyük bir Galatasaraylıydı, taraftar severdi. Uzun yıllar oynadı ne şampiyonluklar kaçtı bunların yüzünden. Forvette sıkıntım yok Necati Ateş banko. Yanına ikinci gol atamayan golcü, Eşşek Saffet Sancaklı olur. Forvette bir futbolcum daha var, Öner Kılıç; Onu tek geçtiğim için kadrolar üstü görüyorum. O yüzden ilk 11 dışı koydum. Galatasaray tarihinin tartışmasız en kötü en nefret edilen futbolcusuydu. 12 sene banko forvet oynamış toplam 20 gol atmış dünyanın en kötü golcü ortalaması rekorunu kırmıştı.Hiç unutmam bir Boluspor maçı vardı ilk golü atmış, 2. golüde attığında gol sesi çıkmamış, trübünlerin yarısı boşalmıştı.
Seninde vardır mutlaka gıcık olduğun bir futbolcu. Koy onu ilk 11e sürünsün mendebur.

Hiç yorum yok: