18 Tem 2009

Değiştirin Şu Doktorları


Sağlık Raporu: Johan Neeskens
Dün sabah yapılan antrenmanında takımla beraber çalışırken sakatlanan yardımcı antrenör Johan Neeskens'in bugün Acıbadem Hastanesi'nde yapılan kontrollerinde sol uyluk arka adalesinde ileri derece zorlanma (yırtık) saptandı. Johan Neeskens'in dün antrenmandan sora başlanan tedavisine bugün sağlık merkezimizde devam edildi.


Söylemedi demeyin, yakında Surinam'lı da sakatlanmazsa, ya da hastalanmazsa ben yine bir bok bilmiyor olayım. Bu da mı gelecekti başımıza ya, Yardımcı hoca bile sakatlanıyor. Yürürken sakatlandı Mehmet Topal, ne zaman iyileşeceği belli değil. Tamam bilimsel olarak açıklayacak bilime sahip değiliz, neden bu kadar çok sakatlık oluyor diye, acaba büyücü falan mı getirseler takımın başına?


Demek Adnan Polat, şöyle bir tur da ben atayım diye giyse eşofmanları döndüğünde doğru revire alacaklar. Bize böyle mi görünüyor diyorum, bakıyorum diğer takımlara, onlarda da durum aynı. Fener'in aldığı Özer, imza atarken sakatlanmış, güreşse bir öküzü yıkacak Mehmet Topuz takımdan ayrı koşulara başlamış. Büyük takımlarda antrenman yükü çok ağır, bu yüzden kaldıramıyor olabilirler belki bilmiyorum. Bildiğim bir şey varsa bizim sağlık kurulu, gösterdiği icraatlarla bir büyük takımın sağlık kurulu gibi durmuyorlar.


Burhan Uslu zamanını da biliyoruz biz, Ümit Davala'nın ayağı kırıldı 1 sene geçmeden oynadı, O zamanlar kadrolar bu kadar geniş de değildi, kaburgası kırık Bülent'i oynattı, maç içinde sakatlanan Capane'yi idare ettirdi. Ben bu kadar kolay sakatlık hatırlamıyorum, darbeye dayalı olanları da çabuk iyileştirir sahaya sürerdi.


Ben bu sene iyileşen futbolcularımıza da sakat gözüyle bakıyorum. Serkan Çalık 3 maç oynasın yine yatacak, Uğur Uçar'ın iyileştiğine inanmıyorum. Mehmet Topal artık bir bacağı Topal olarak oynayacak. O kadar transfer yapıyorlar, gelip gelebilecek en büyük Hoca'yı takımın başına getiriyorlar, en önemli departman olan sağlık kurulu sanki tapulu, sanki ömür boyu mukaveleli.


Babamızın oğlu değil, yolda görsek tanımayız, ancak Florya'dan gelen bir sakatlık haberi zaten olmayan moralimi büs bütün perişan ediyor. Bir maçı sıfır sakatlık olmadan bitirsek, kayda geçireceğim.


Dünyanın en büyük yardımcı Hocası sakatlanmış, geçmiş olsun

2 yorum:

sembolist dedi ki...

Keşek Rickaard'ın istediği bir yabancı sağlık ekibi gelse Floryaya..Geçen yılki rezaleti unutmuş değiliz..

hadesperado dedi ki...

abi olay bilinçaltıma o kadar işlemiş ki haberi aldığım gece rüyamda neeskens'le sakatlığı hakkında konuşurken buldum kendimi, efsaneyle yüzyüze, astral seyahat :))

geçmiş olsun efsaneye...
bu arada antrenmanlara çıkacakmış, sadece koşmayacak ;)