15 Mar 2009

Padişahım Çok Yaşa; Trabzon 2- Galatasaray 2




Sen Galatasaray'dan büyükmüşsün padişahım. Çok yaşa, mühür sende, istediğin gibi at koştur. Daha dün, Mesut Bakkal'ın yardımcısıydın, şimdi okullu oldun, sınıfları doldurdun. Lincoln'e zeza kesip, Mehmet Güven'le başladın. Her Galatasaray'lı aynı şeyi düşündü sen hariç, eyvah dedik, en az 2 gol dedik o bile yetmedi.


Defans oyuncusuydun, en iyi senin bilmen lazım. Resmen çocuklar dayak yedi, Arda'nın bacağı delindi, çıkar diye yalvarıyor, bizimkisi sanki defansta oyuncu, korkmayın diyor ben varım diyor. Şurada maçın sonlarında Yaser'i oyuna alıyorsun be Kaptan. Çımacı bile yapmaz senin yaptığını. Ne yapacak Yaser, Trabzon'da. Elini kolunu dirseğini salladı, cin olacak ya, aklı sıra dirseği yapıştıracak, görmedim diyor, öyle bir biliyor ki arkasında adam olduğunu. Baros atılır diye çıkardı, Kartal'lı Yaser atıldı.


Serkan Kurtuluş oyunda, Ümit Karan futbolu unutmuş, yerden kalkamıyor, her hareketi faul, sahtekarlık devam ediyor. Trabzon'la berabere kalındı, iyi sonuç denecek şimdi. Bu kadar mı zor ya takım yönetmek. 3 kere sıçradık, ne diyelim bilemiyorum. Bu maç tamamen Bülent Korkmaz'ın egosu yüzünden kaybedilmiştir. Galatasaray ruhu her maçı kazanacak diye bir şey yok. Büyük maçı, krizi, baskıyı yönetemiyor. Maç başlamadan önce eleştirimizi yazdık, testi kırılmadan görüşlerimizi aktardık. Ne yapsak olmuyor, gelen gideni aratıyor. Biri geldi, moruk, Lincoln'e, Hakan'a Beşiktaş maçında ceza verdi, gitti yerine biri geldi çaylak, Galatasaray ruhunu uçurdu, biri geldi, dedik tamam Büyük Kaptan, biz büyük Hoca yapacağız. Bizi dinlermi, sorsa bir tane Galatasaray'lı dermi Lincoln'ü oynatma diye.


Galatasaray taraftarı, bir kez daha yazma gereği duyuyorum. Bu takım bizimdir, futbolcuların gelişine karışamayız, ama gidecekse ona biz karar veririz, biz göndeririz, biz keseriz cezayı. Ne Başkan'ın otoritesi, ne Hocaların kaprisi Lincoln'ü yiyebilir.


Bülent Kaptan sen Galatasaray Hocası olman için daha çok maç kaybetmen gerekecek, bu krediyi verirsek tabiki sana.


Bir de kalecimize bir şeyler yazmak istiyorum. Bu kadar şanssız bir kaleci görmedim ben. Ligin en çok gol yiyen kalecisi, bir tane hatalı gol yemedi. Yediğimiz bütün goller inanılmaz yerlere gitti.


Anlaşıldı, biz şampiyon olmak istemiyoruz bu yıl. Bizim takım, Hoca yetiştirme, rehabilitasyon stajı yapma yeri, deneme tahtası. Hepimiz spor doktoru olduk, hepimiz hoca olduk. Kaybedilen 2 puan değil sadece sinirlerimiz kayboldu, şampiyonluk tehlikeye girdi.


Takım yorgun sanıyorduk, hiç de yorgun gibi oynamadılar. Arda bu maçı alıp gelemedi, emeğine yazık oldu. Her zamanki gibi canları sağolsun diyoruz ve tüm konsantrasyonumuzu Perşembeye bırakıyoruz. Yazık oldu, kazanacağımız maçı kazanamadık. Bu lig daha çok su götürecek, iş başa düştü çocuklar, kuşanın.

21 yorum:

Confeng dedi ki...

Abi eline sağlık ben de Arda'yı bu halde görünce çok duygulandım dayanamayop şiir yazdım..
http://soylemedenduramadim.blogspot.com/2009/03/trabzonspor-2-2-galatasaray-arda-turan.html

Adsız dedi ki...

nazmi abi peki lincolnun maçtan önce ısınmaya çıkmadıgını bilmiomusun büyük kaptanın egosu vardır dogrudur yanlış yapmıştır.peki lincoln kendini GALATASARAYIMIZDAN büyük migörüor abi artisti lig maçında çıkarsak hocaya tepki yapmaz küfür etmez hamburg maçında kendini göstermek istedigi için ve onu oyundan aldıgı için küfür etti kenarda neyse abi maç siniri daha fazla yazmyayım bu hakemlera ragmen şampiyonluk için saldıracağız uefada hamburugu eleyecegiz

Mario Jardel dedi ki...

İşte her daim galatasaray'ın açığını yakalayıp kündeye getirmek isteyen serhat ulueren ve ekibinin açtığı anket.. Lincoln sezon sonu takımdan gönderilsin mi ?

sembolist dedi ki...

Ya bu Rıdvan,Bülent geldi geleli kin kusuyo,her açğını acımasızca eleştryo.Bozuk plak gibi ''Meira'yı satmak skandaldır' cümlesni kuruyor.Rıdvan Dilmene objektif demek için ancak ezik olmak lazım.
Bülentin saha kenarında,maç heyecanıyla yaptğı hareketleri eleştriyo.Götü yiyosa Fatih Termi ve hareketlerni eleştrsin.Galiba Bülentin bu yaşta UEFA KUPASNI 2.kez hem de hoca olarak kaldırma ihtimali onu da paniklettrdi.
Zaten fenerli olup da ''çok objektif'' yaftası yapıştırılan yorumcular bir yerde patlak veriyo eziklikleri.(Rıdvan-Mehmet demirkolun hafta içinde alttan alta iğneleme ve eleştrmeleri)
Telegol denen sirkte,ayı sinan,bülent yalan söyledi diyor.Bunu söyleyen klübü kullanarak mafay liderine pasaport çıkaran kişi.Serhat desen zaten,kuyruk acısı var galatasaraydan.
Hakan Ünsal-sergen-rıdvan-serhat ulueren
gazeteclğin yüz karaları..

Adsız dedi ki...

Büyük Kaptana küfür takıma küfürdür.Sonuna kadar arkandayız büyük kaptan.

xaar dedi ki...

@sembolist

agzina saglik ...

ne bulent hocaya bisey demek istiyorum ne yonetime ne de oynanan futbola;denecek veya ifade edilebilecek bisiyde bulunabilecegini dusunmuyorum...Denecek tek birsey goruyourm;takim icindeki herkes canla basla mucadele ediyor,verebileceginin maksimunu veriyor,bunu gormek cok guzel ama bu nereye kadar yetebilir bilemiyorum,insallah bu mucadele bizi her iki kulvarda da sonuna kadar goturmeye yeter...

Diger post icinse medya 1-0 galip basligi tam oturmus;Kaptan in boyle bir disiplin gosterisi yapacak durumu hic yoktu ama gazi almis yurudu bi kere ama umarim bu gazi Lincoln`un Hamburg maci motivasyonu icin de kullanir ki lehine cevirir bu durumu aksi halde Meira dan sonra takimdan ayrilan Lincoln olacak hem de 6 milyon avro bile kulube kazandirmadan

alessandro del piero dedi ki...

sembolist ciddi misin bunları yazarken çok merak ediyorum.. yahu senin dediklerini 3 yaşındaki çocuk biliyor zaten, yok rıdvan sürekli eleştiriyormuş da serhat ulueren şerefsizmiş de.. yeni mi anlıyorsun arkadaşım tüm bunları, evet onların tüm adiliklerine rağmen biz galatasaray'ız ve asla yıkılmayız, ezeriz geçeriz hepsini.. ama sonuçta onların düşmanımız olduğunu biliyoruz biz, küfretseler ne yazar, her türlü dalavereyi çevirseler kim takar, biz bi bütün olduktan sonra..

ama maalesef asıl meseleyi kaçırmışssın sen galiba.. galatasaray'ı yıkacak bozucak bi durum varsa ancak kendi içinden gelebilir.. al işte bugün de olan bu.. o çok ezik dediğin hakan ünsal bugün sevinçten havalara uçuyor, bi düşün bakalım niye.. adam amacına ulaştı çünkü, büyük kaptan dediğimiz zat saolsun hepsinin ekmeğine yağ sürdü.. lincoln gibi bi adamı ceza vericem diye böyle kritik maçta oynatmamak neyin nesidir yahu.. ona mı ceza veriosun sen, galatasaray'a mı? disiplin gösterini sevsinler senin, oynatma sıkıysa bakalım hamburg maçında da, anlayalım samimiyetini.. bu sene lincoln olmasa şu ana kadar, ne hallerde olurdu galatasaray bi düşünelim bakalım..

futbolculuğu büyüktü belki, tarihe de geçti saygı duyarız ama malesef teknik direktörlük bi 5 boş büyük gelmiş bülent korkmaz'a.. şu ana kadar sonuna kadar arkasındaydım, başarısız dahi olsak hiç önemsemeyip desteklicektim ama bugün yaptığı ego tatmini tamamıyla sonuna götüren yolu açmıştır kendisinin.. lincoln de şu andan itibaren kendi tavrını koyup oynamamaya başladığı anda takım hiçbir şeye ulaşamayacağı gibi sene sonunda da ortada bülent mülent kalmıcaktır.. bu duruma da hiç üzüleceğimi sanmıyorum, ne gelirse başına kendinden gelecek çünkü..

Adsız dedi ki...

Son iki yazıya da katılıyorum. Ayrıca Rıdvan'ın konuşmasını ben de dinledim. Biraz da olsa haklılık payını görmeliyiz bence. Maçlardaki coşkuya olumsuz bir biçimde katılıyor ve teknik-taktik gözle bakıp da oyuna müdahale edemiyor. Bugünkü olağanüstü mücadele ve nasıl olduğunu bile anlayamadığımız iki gol olmasaydı, siz bi de basını o zaman görseydiniz. Kaptan, henüz hocalığa kafa olarak geçememiş gibi gözüküyor. Maç sonunda, her ne kadar "Hamburg maçını düşündüğümden oynatmadım Lincoln'ü" dese de, resmen onunla bir inatlaşması olduğu açık. Bu kişisel ilişkideki sorun, Galatasaray'a zarar veriyor. Bugün en azından son 15 dakika Lincoln sokulabilirdi. Haa o mücadeleci oyunda, ağır sahada neler yapabilirdi bilinmez, o ayrı. Ancak en azından, sadece 5 dakika oynayan Yaser gibi amatör tavırlara sahip bir oyuncudan çok daha yararlı olurdu. Bülent Kaptan bu maçta büyük hatalar yapmıştır. Ancak bu hataların olması doğaldır. Sabredelim bakalım nolcak.

zenci dedi ki...

baros'un oyundan cikarken formasini opmesi disinda hatirlamak istemedgim bi mac oldu..
Bulent afedersinde bi cek git yaaa Lincoln'u keseni bizde keseriz...

Adsız dedi ki...

Nazmi abi Maç öncesi inanıyorum diye diye Trabzondan çekinme diyordum etrafımdaki arkadaşlarıma maç başladı ilk 5 dk baktım ki takım yorgun filan değil hamburg bahane formanın değerini anlamış futbolcular dediğim anda o ne gol Santis gibi şansız bir kaleci yok eğer bu golleri Fenerbahcenin kalecisi volkan yese eminim fener büyü bozmaya giderdi

Dedim tamam gol yedik önemli değil atarız sonra faul itirazları arasında ardanın araya attığı o müthiş pası gördüm tamam gol dedim o ne vuruş silvayi nasıl avladı baroş
Birde su stad taki elektrik rezaletine cok güldüm nasıl bir ülkeyiz biz en az 10 dk oyun soğudu durdu

Nazmi abi ikinc yarı ardanın golüne kadar pek bir varlık gösteremedik ama o gol bizi ateşledi ya dedim işte dikkat ettiysen trabzon taraftarı avrupa fatihiymiş Galatasaray marsını söyleye dururken ardanın golüyle buz kestiler

Ardanın o ayağını görünce abi gözlerime inanamadım hakeme pek değinmek istemiyorum ama egemen korkmazı 2. sarıdan kırmızı ile kesinlikle atması lazımdı maçı tekrar izleme fırsatınız olursa bir bakın derim.. yazıkki popom yırtınırcasına bağırdım sok lincolnü ardayı al kenara o sakat sakat koştuğumuz dakikalarda onun mevkisine açılan yerden ortada yine De santisin sansız oldugu dakikalarda Trabzonun 2. bal golunu yedik ne yazıkki sonrası belli gol atmaya aciz ümit karanla değil gol atmaya gitmek orta sahadan cıkamadık pisi pisine 3 puanı bırakıp geldik. Kaybedilen 3puan olsun ardanın sakatlığı ciddi ise Hamburg macında oynayamazsa hesabi Kaptanımızmı verir bilemem.. bu arada aldığım duyumlara göre petric yok bizim maçta ama iş size düştü Nazmi abi yakın o stadı ykın Hamburgun başına..

Saygılarımla.

Kayaoğlu 29 dedi ki...

Dde Sanctis'in fener macinda Lugano'dan yedigi gol ve Kocaeli macinda topu uzaklastiramayip da Taner'den yedigi gol hataliydi. Galatasaray Bülent geldiginden beri ölümüpne top oynuyor. En azindan mücadele geri geldi. Futbol da zamanla iyilesecektir. Hamburg'ta hocasina firca atan Lincoln gerekli sekilde cezalandirilmistir. Büyük Kaptan'in arkasindayiz.

sembolist dedi ki...

Biz Galatasarayız.
Neden bu cümleyi kurdum önce onu açıklayım.
Kopenhagda uefayı,monacoda süper kupayı kaldırırken pahalı ithal futbolcularla kaldırmadık.Bülentin önderlğindeki ruhla kaldırdık.O ruhu şuanki takımda taşıyan Arda-hasan şaş-Ayhan artık ipleri elllerine almaya başladılar.
Arda'yı izledikçe tüylerim diken diken oluyor.İleri geri samimi preslerni,mağlubiyetlerdeki gözlernin doluşunu yürekten oyanyışını gördükçe 'aldğın para helal olsun aslanım sana' diyorum.
Şuan en çok ne istersin deseler,Arda'nın futbolu Galatasarayda bırakmasıni isterim derim.Kaptanlık sana herkesten daha anlamlı yakşır.
Liverpol için,Gerard'ın anlamı parayla ölçülemezse,Ardanın değeri de,bizim için parayla ölçülemez.
sen de bizim Gerardımızsın aslanım.
Bu forma,Yasere-Mehmet güvene bir numara büyük geliyor.
Kadıköye Arda'nın şeflğinde yürüyeceğiz.Onun şeflği ve Hasanın ruhu ile,Bülentin işi de kolaylaşacaktır.

Mario Jardel dedi ki...

Lincoln bu maçtan sonra bitmişir bence.. Yedek kulübesindeki yüz ifadesi herşeyi özetliyordu. buz kesmişti adam..

Büyük kaptan'ın hakan ünsal tandanslı medyanın gazına gelmesi hiç iyi olmadı. Ya ben bu hakan ünsal denen adamı hiç bu kadar mutlu bu kadar keyifli görmemiştim.. Lincoln oynamıyor diye havalara uçuyordu resmen.. Bu muydu olacak olan ? Takımımızı ve en değerli oyuncularımızı galatasaray düşmanlarına parçalatmak mıydı ?

alessandro del piero dedi ki...

@sembolist

yine hatalardasın.. kopenag'da, monaco'da kupaları kaldırırken elbette ruhumuz vardı ama merak etme o galatasaray'da genelde var zaten.. tarihimiz bizim ruhu olan bi takım olduğumuzun bir göstergesi.. tek bi maçla, tek bi başarıyla açıklanacak bir şey değil ki o.. ama ruh dediğin faktör hiçbir zaman yetmez işte kupalara.. bazen o ithal ettiğimiz adamlara da ihtiyaç duyarsın, farkı onlar yaratır çünkü.. sen taffarel'e para sayıp getirmesen, popescu'yu oraya dikmesen ve en önemlisi hagi kapris de yaptığında göz yumup hadi aslanım demesen biraz zor alırsın o kupaları.. onlar olmadan en fazla 2006'daki gibi zor şartlarda lig şampiyonluğunu kazanırsın ama galatasaray demek avrupa'da zafer demektir, türkiye'de değil.. bu sene eğer avrupa'da yeniden varsak biz, bunda en büyük pay elbette arda turanl'la birlikte o ithal ettiğimiz lincoln, baros, kewell gibi adamlar sayesindedir.. lincoln gibi deha adamlar olmadan sen zor yenersin benfica'ları, bordeaux'ları.. hasan şaş'ın koşmaları yetmez işte oralara.. lincoln'un bakmadan attığı paslara, kewell'ın dehşetengiz şutlarına ihtiyaç duyarsın..

eğer anlamsız yere o adamları küstürürsen, başarılı olamazsın ve adın büyük kaptan da olsa zamanı geldiğinde gözünün yaşına bakmazlar, gönderirler seni.. sen de hala ruh, muh diye dolaşırsın ortalıkta..

muhder dedi ki...

özellikle skor 1-2 iken mehmet güven-lincoln ya da karan-lincoln değişikliği farkı açabilirdi. trabzon arkada inanılmaz açıklar veriyordu. eğer bu maç kazanılmış olsaydı lincoln'e sen olmadan da kazanılıyor diye mesaj verilmiş olacaktı sanırım ama maç berabere bitince işler biraz karıştı. bülent maçtan sonra lincoln'ü perşembe'ye sakladıdığını söyledi ama bence saklanması gereken yegane adam arda'dır. bu çocuğun da canı var yahu, yazık.

sembolist dedi ki...

alessandro del piero
2000 deki takımda o öz ruh olmasaydı,ne hagi bu kadar klasnı konuştururdu,ne de popescu..
O ruh yüzündednr ki,Hagi sadece enfes isabetli vuruşlarla işi halletti..(pres yapmadan) Neden?
tüm takım ekstra bir motivasyonla koşuyordu zaten.
peki Popescu Galatasarayda birebir kaç pozisyonda kaldı?
Bir elin parmaklarnı geçmez.çünkü tüm takım presle rakip atakları zayıflatıp,popescuya hücum pası atma rolünü veryordu sadece.
Şayet takımda o 2000 ruhu olmasaydı,ne Hagi, ne de Popescu bu kadar verimli olurdu.
Frank De boor niçin başarsız oldu?
kötü futbolcu muydu?hayır
takım motivasyon ve kalite açından yetersizdi.
Şuanki takımdan da arda-ayhan-hasan-servet özversini çıkarttğın anda,bu pahalı ayaklar minimum düzeyde oynar.
iskelet kavramını ele alırsak,galatasarayda iskelet,futbolculardan ziyade Arda Turan ruhudur. bu iskelet olmadğı vakit hiç bir şey mümkün değil.
Bu iskelet ateşler.İthallere itici güç olur.

drvenom dedi ki...

Abi şu maçta hakem konuşulmaz mı? sadece bülent midir yani? biz golü yediğimizde kaç kişiydik? 10 mu 9 mu? bu herif hakemlik değil hakimlik yapıyor kafasınca. bizim attığımız gol öncesi faul yok diye alanzinho'ya yaptığımız hiçbir faulü çalmadı. lincoln geldi gözümün önüne. abi yapma sen de allahını seversen dirsek atan oyuncu mu görmedik yıllardır? dirsek atıp da kırmızı kart görmeyen oyuncular dururken arda'nın bacağını delen hayvanlar dururken Yaser'in kolunun çarpması mı kırmızı kart? maçtan önce de sözlüğü takip ediyorsan görmüşsündür yazdığımı. koray gençerler gibi bir delikanlı 4. hakem yapılmış bu maça! yunbus kimdir allahaşkına? ne zaman doğru dürüst maç yönettiğini gördün? ümiti yalan yere atalı ne kadar oldu 1 ay mı? berabere bitsin diye elinden geleni yaptı. hakim olan berabere bitirir her maçı! ama bunlar adalet dağıtıyorlar hakemlik yapmıyorlar. hakemlik gördüğünü çalmaktır dengelemek değildir.

drvenom dedi ki...

drvenom = onur
onur = drvenom

aksilaz dedi ki...

Yine eskiye döndü takım. Bülent dün akşam ihanet etmiştir Galatasaraya. Bunun en kolay izahı budur. Sampiyon olmak istiyorsun bu maçı alacaksın. Önede geçmişsin ama sen kendi egonu uyguluyorsun hala. Lincoln almanyada cıkarken etti sana ladı sen dönüp izah etseydin veyahut soyunma odasına gönderseydın anlardık ancak bu maçta oynatmamak Galatasaraya ihanettir. yazıklar olsun sana...

Adsız dedi ki...

biz de seviyoruz lincoln ü, oynadı mı mest ediyor hepimizi. amma velakin lincoln ün gönlü hoş olacak diye takım içinde huzursuzluk olacaksa sıçarım ben öyle lincoln ün içine. büyük kaptan doğrusunu yaptı,

lincoln sivas a gitmedikten sonra ardanın ve birkaç oyuncunun daha performansında kaptan gelene kadar gözle görülür bir düşüş oldu mesela, arda kasıtlı oynamadı diye birşey yok, olamaz da, olmaz da. ama insanın kafası sahada rahat olmaz be hocam o durumda. mücadele sadece maçı düşünmekle geliyor, onun için de zaten aldığı parada takım arkadaşlarını çok ezmiş bir adamdan aynı arkadaşları sahada başka şeyler bekliyor, sahada görmedikleri zaman ya da kendileri yapsa kapı gösterilecek hareketlere ceza kesilmediği zaman huzursuz olabiliyorlar. bir de şöyle bakın, bir maç oynamaması bu lincoln ün daha önceki ucuz kartlarını, kırmızılarını, 1 sezon boyunca hayalet olmasından doğan sıkıntıyı unutturmuş hemen.

lincoln hagiyle kıyaslanmış bir önceki yazıda, aman beyler, büyük hata olur. hagi lincolne benzemez, terim e de, yönetime de gıcık olsa, idmanda arkadaşlarıyla da tartışsa, 1 sene parasını alamadığı zamanlarda uefaya başvursa da o sahaya çıkar yine kazanmak için götünü yırtardı, lincoln maalesef 10un yanında ruhsuz adamın tekidir. haginin ben tek bir maç bile küstüğünü hatırlamam, adamın babası öldü, 2 gün sonra gelip maça çıktı. allah başına vermesin de, öyle bir halde lincoln 1 ay sonra gelse kendimizi şanslı sayarız. hagi yi ayırın bir tarafa.

siz lincoln sahada yok diye kıllanmayın hocam, kaptan geldiğinden beri sahadaki mücadeleyi görmediğiniz zaman kaptanın biletini kesersiniz, o mücadele olması için, o adamların kendilerini o forma için paralaması adına bunun olması gerekiyordu, hiçbir futbolcu ayrıcalıklı değildir, sadece ve sadece GALATASARAY ayrıcalıktır!

şundan da eminim ki perşembe günü lincoln-kewell şov izleyecez samiyende ve lincoln ü bir daha kaybetmemek üzere kazanacağız. işte o zaman da lincoln e hakettiğini bizler de vereceğiz.

umarım o zaman kaptanın da hakkını verebiliriz dostlar.

Adsız dedi ki...

Olmayınca olmuyor işte.Sezon başında büyük umutlarla kurulan takıma bir türlü bu ağırlığı kaldırabilecek bir hoca getirmediler.At gözlüğü takmış insanlarla dolu ülkemiz.Neymiş büyük kaptanmış.Bir futbolcunun sembol isim olması iyi bir hoca olacağının garantörü olduğunu düşünmüyorum.4 maçtada gördük taktik diye bir şey yok.Geriye yaslanan kontra kovalayan bir oyun anlayışı.Yanlış oyuncu değişiklikleri aptalca serüven merakı.Arda sakatlandıktan 11 dakika sonra değiştirildi.O sırada haysiyet yoksunu yan hakem Yaser i attırdı.Pozisyon hiç bir şekilde kırmızı kart olamaz.Mehmet güven iyi bir futbolcu değil ama dün akşam 110 kg luk hasan şaş la hiç birtürlü değişmezdi.Ah bülent ahh dün şampiyonluğu verdin kendi ellerinle.Galatasaray Şahısların elinde aptalca kararlarla yönetiliyor.egoları bir kenarı bırakıp takımın menfaati için Lİncoln oynatılmalıydı.Para cezası verirsin biter yani ne olur?

Basketbol hocası koray mincinozlu idman günü idman programı yazıyor.antremanda bu hafta kiminle maç var diye soruyor.Bizzat şahit oldum.Rezalet kepazelik.Takımın içinde derin devlet var bence.Sürekli sabotaj.Kendi ayağımıza sıkmayı bitirdik kör testereyle kıtır kıtır kesiyoruz.

Kİmdir bu işin sorumlusu.?

Muhatap yok ortada...

Kendin söyle kendin işit.

Nazmi ağbi napıcaz biz yaaa???