19 Mar 2009

Sabancılı Aslanlar




Sabancı Üniversitesi'ndeki Galatasaray'lı öğrencilerin bir organizasyonu var. Siteleri; aslanligi.blogspot.com 'da ayrıntılar var.


Sadece Galatasaray'lı olanlardan takım kurup, lig başlatmışlar. Ligte mahalle takımı kuralları geçerli, tek bir istisna var, sadece Galatasaray'lı olanlar oynayabiliyor. Aslında Fener'li yok denecek kadar azmış zaten. Bir tribün dolusu adam, 5-6 araba konvoyuyla gelir her maç Ali Sami Yen'e.


Hani örnek olsun, en çok taraftar Galatasaray'da çıkmıştı ama Üniversite mezunu sayısında Fenerbahçe'li öndeydi. Doğrudur, mezunlar şimdi almış yaşını başını gitmiş kişilerdir. Biz daha 90 lı yılların Üniversite mezunlarını sayamıyoruz. İddia ederim şu an, tüm üniversitelerde anket yapsalar açık ara Galatasaray'lı çıkacaktır. 2000 li yıllarda ilk okulda okuyanlar, o yıllarda babaları hangi takımlı olursa olsun, sadece çocuğum bari sevinsin diye Galatasaray'lı yapılan çocuklar sayılmadı henüz.


Sabancılı olanları tanıyoruz, oğlumuz, kardeşlerimiz orada okuyorlar. Turnuvaya katılan takımların isimlerine bakınız. İşte bu ruh, işte bu genç kardeşlerimiz, burada ismi geçen, halı sahada bile oynarken sırtında Galatasaray'lı forma olan okumui, okuyan gençlik, çoğunuzun bu gece tribünlerde bulunacağınızdan eminim.


Gün bugündür, gaza vaktidir. Çorbaya tuz atmak isteyen, elinde imkanı olan, olmayan tribünlere koşsun.


Sabancılı Aslanlar, yolunuz bahtınız açık olsun.


Sabancı Galatasaray Ligi Takımları


ALBAYRAK AŞ
BEYLERBEYİ
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK
90 DK BAM BAM BAM
2000 RUHU
3RE3RA
KAPTAN SABRİ
İNFAZ TEAM
KIRMIZI
ESKİ AÇIK
ASLANTEPE
PARÇALI

Hiç yorum yok: