18 Mar 2009

Kapalıya Gel Arda


Korkulan, beklenen oldu, gözünüz aydın, Galatasaray elerse biz ne yapacağız diyenler. Arda Turan yarın maçta yok. Son ana kadar bekler Arda ama boş bekleyiş olur. Bizde bu sağlık ekibi varken yakında, Veteran takımı takviyeli PAF takımla sahaya çıkarız. Arda'nın bacağı kan içinde, kurşun yemiş gibi duruyor krampon deliği. 7-8 dakika sahada kaldı, baytar çıkarın diyemedi. Bülent Hoca'nın, Lincoln sendromu yüzünden Arda sahada gereğinden fazla kaldı. Durum deplasmanda 2-1 lehimizeyken, dinlendirelecek tek isim Arda'ydı oysa.

Lincoln'ün yokluğunda bütün sahaya ağırlığını koydu. 2 golün birini attı, birini attırdı. En kolay maçlarda bile dinlendirilmeyen Arda, bir baltanın tabanıyla iptal oldu. Kimi suçlayacağız,'' futbol bu olur'' mu diyeceğiz. Peki biz ne yapacağız yarın Arda'sız. Arda sahadaki oyunundan çok, Arda'lığıyla olmalıydı yarın. Dara düşersek, kim motive edecek takımı, tribünleri kim bağırttıracak.

O kadar futbolcu aldılar, gönderdiler, hocalar değiştirdiler de şu doktorları değiştiremediler. 1 ay sonra sahadayım diyen Uğur'u, ne olduğunu anlamadığımız Serkan'ı, unuttuk. Linderoth'u saymıyoruz bile. Servet, Emre Güngör, bu kadarmı sakat olur bir takımda ya. Biri iyileşip dönüyor, daha takıma yerleşemeden ikisi revire kalkıyor.

Ey büyük Galatasaray futbolcusu Arda Turan; Eğer oynayamazsan ki öyle de gözüküyor- senin yerin tribünlerdir. Yarın stadı bayraklarla donatacağız, unutulmaz gecelerden biri yaşanacak. Aramızda görmek istiyoruz seni. Biraz daha fazla bağırabilmek için, biraz daha fazla boğmak için Hamburg'u. Al eline bir bayrak katıl aramıza. Özlemişsindir de zaten.

10 yorum:

aksilaz dedi ki...

Umarım okuyordur burayı... Bu arada maça artık 1 gün kaldı ama hala bir bilete sahip değilim

hadesperado dedi ki...

ben hala umutluyum, çıkacaktır sahaya...

xaar dedi ki...

Benim hala umudum var,isyan etsen de istediğimiz kadar!!!

TS macindan hemen sonra Stadyum programinda H.Şükür'ün Ardayla ilgili bir açıklaması oldu;maçtan hemen sonra telde konustum kendisiyle"abi merak etme bişeyim yok perşembe sahadayim demiş"kendisene "yalnızca bi kaç günlük istirahatle toparlarım"
Ardanin bir kaç gün değil perşembeye kadar dinlendirilmesine raziyiz hepimiz ve boyle de gozukuyor,idmanlarda olmamasi gayet normal birşey,resmi siteden de oynamayacak şeklinde bir açıklamanın gelmesi umarim bilinçli yapılan bir aldatmacadir hem Turk hem de Alman medyasina karsi!!!!

Suana kadar ki Ardanin agzindan cıkanlar Hakan Sukur dedikleri gibi,baska da kendi agzindan cıkan bişi yok suana kadar!O sebeple oynayacagına yurekten inaniyorum...

Adsız dedi ki...

benim tahminim kadroda olacaktır, ama daha ilerisi için daha da riske atmamak adına 11de başlamayacaktır, ancak maç esnasında işler bekledğimizin aksi yönü gider ise kesinlikle oyuna girecek ilk adamdır.

Adsız dedi ki...

inşallah yarın ardamızı parçalı forma altında sahda görürüz arda sakatlandı yarası iltihap kapmasın diye bi yara bandı takmayı bile çok gördü bu bizim saglık ekibi yetmedi maça devam ettirdiler o halde bu şerefsizleri kovmadıkça bize rahat yok

sembolist dedi ki...

Arda'm..
sen bu maçta her şeye rağmen sahada olursun,maç saatine kadar evde dinlen maça direk evden gel..Fakat sen yine o sahada ol.aslanım benim..sen bizim 'Gerard'ımızsın..

drvenom dedi ki...

Arda iğne olur yine oynar. bayrak adam.

makduman dedi ki...

aslantepe.biz'de okuduğum kadarıyla bir spor programı Arda'yla telefon bağlantısı kurmuş, Arda durumunun ciddi olmadığını oynayacağını söylemiş. Ancak dediğim gibi başkasının yalancısıyım.

Adsız dedi ki...

arda galatasarayımız sensiz olmaz bundan böyle oyna bu maçta al maçı hep beraber sevinelim aslanım

Adsız dedi ki...

ardanın bacağında o kadar deinr bişey yok oraya doktorlar baticon sürüdkleri için kan zannedildi. bencede arda oynayacak....