10 Ara 2008

Birisi Çıktı Sonunda; Altan Tanrıkulu


Dört bir yandan tarıyoruz Türk Spor Basınını. Ulan çıkmayacakmı bir tane adam diye. 2 haftadır bekledik, başka liglerde olsa aşağılık komplekslerinden yazmadıklarını bırakmayacak olanların biraz da kendi ligimizin güzelliklerinden bahsedenini. Bu gün kıyısından köşesinden dokunanı çıktı. Çıkan yeni birisi değil, bizim daha önce imbiklerden süzerek çıkarttığımız imalat hatası.

Altan Tanrıkulu, Roberto Carlos'un top sektirerek Lincon'e destek olduğunu yazmış. Aynen bizim tespitimiz doğrultusunda düşünmüş. Dahası normal insan gibi düşünmüş. Ne garip artık normal düşüneni çok büyük adammış gibi sayıyoruz. Ne yazık, her hangi bir futbolsever futbolu güzel oynayan birine niye kızar duruma geldi. Alex rövaşatayla gol atsa ki attı biza rencide olmadık. Ne güzel dedik.

Sığır sürüleri aptal değildir. Onlar gün be gün halkımızın en güzel değerlerini yok etmek için vardırlar. Beyin ameliyatı yapmaktalar. Ne yazıktır ki başarıyorlar. Ve ne yazık ki çoğunluktalar. Ama bir şey varki kabahatin çoğu biziz. Yıllardır bu adamları dinleyerek izleyerek palazlandırdık. Şimdi kurtulamıyoruz kokmuş karanlıklarından.

Elimizden ancak bu kadar geliyor, mümkün olduğunca kardeşimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak. Ne mutlu ki kurtardıklarımız var.

Altan Tanrıkulu, imalat hatasısın, düşündüğünü yaz, Fener'li de olsan kimse kızmaz sana bizim cenaptan

1 yorum:

Bolat dedi ki...

Yav siz hep olaganüstü insanlar ve futbolseverlersiniz zaten, ne cikarsa bu Fenerbahce yazarlarindan cikar bozuk olarak...