11 Ara 2008

Sen Ağlama Dayanamam



Sayın Fenerbahçe taraftarları, üzülüyorsanız bırakın üzülmeyi. Yarından itibaren düzüp koşacaklar zaten sizler için. Biz tecrübeliyiz bu geceden başlayalım teselliye. Bu dandik, 3. sınıf takımların oynadığı turnuvada alınan kupayı ne yapacaksınız. Alacaksan Şampiyonlar Ligi kupasını alacaksın. Bu kupa önemsiz, öyle bir kupadır ki hani savaşa savaşa, futbolcu üstü futbol oynayarak gelebilirsen finale, senin gibi dandik bir takımla karşılaşırsın Avrupa'nın herhangi bir büyük stadyumunda bu dandik kupayı alabilmek için. Kalecin uzatmalarda insanüstü kurtarışlar yapması gerekir. En büyük futbolcun atılır da hadi oldu gol yemedin, maçı penaltılara taşıdın. Kalenin arkasında 12.000 kişi Dağ Başını Duman Almış marşıyla ağlayarak kaleye geçmelidir. Penaltıları atan futbolcularının tüylerini diken diken etmen lazımdır.

Futbolcuların kimisi, hayatının maçını oynadığından kolunu, bacağını, omuzunu, çıkığını önemsememesi gerekir. Bir boka yaramayan bu dandik kupayı almak için bunca çabaya değermidir. Gereksizdir, istese her takımın alabileceği bu kupayı, tesadüfen alan bir takımın yıllardır övünmesi başa kakması yokmu, dayanılır gibi değildir.

Özüne dön be Fener'li kardeşim, bu dandik kupa kimilerinin hayallerini süslese de, birinin müzesindedir.

Bu dandik kupanın tek bir önemi vardır. O da Şampiyonlar Ligi Şampiyonuna geçirmek için maalesef bu kupanın alınması gerekir.

Biz de biliyoruz dandik olduğunu, biz aldık, Hagi'nin gala senesiydi, Roberto Carlos'u gelmişti ve o zamanın Real Madrid'ine geçirmenin de başka yolu yoktu.

5 yorum:

zenci dedi ki...

tesadüf neymis.

sembolist dedi ki...

Yarın Allhaın izniyle farklı bir galibiyet bekliyorum..Lincolnün kaptanlığında showa hazrlanalım arkdaşlar...

Mario Jardel dedi ki...

kewell'ın olmaması çok kötü oldu.. Lincoln, kewell, baros sacayağı çok iyi işliyordu. İnşallah onun yokluğunda boşluğu arda turan hakiki mevkisinde en iyi şekilde doldurur.

McDennis dedi ki...

Fatih'in yuzu buLanik.. SUPER!!

euler dedi ki...

ağzına sağlık abi...
Muhteşem bir yazı...
Real e koymanın tek yoluydu,koyduk....