8 Kas 2008

Gökmen Sende Bir Omuz Ver, Fener Darda!


Daha birinci cümlesi; ''Ziya Abi, acaba Galatasaray Arsenal'e karşı oynasaydı yine böyle iyi oynayabilirmiydi, fazla büyütmeyelim''

Bu adamları televizyonda izleme bahtsızlığına uğradığımda ciğerime bir acı saplanıyor. Elalemin adamı Galatasaray'ı onore ederken kendi adamın ihtiras içinde, kıskançlık içinde eleştirmesi yokmu, adamı deli ediyor.

Sanki kendisi Maradona'ydı. Oyandığı zamanlar her Avrupa takımı elerlerdi. Gökmen'in gol atmadığı avrupa takımı yoktu.

Şurada ekran başında milyonlarca Galatasaray'lı eski futbolcusundan olumlu, umut veren bir cümle bekliyor. Ne gezer, maaşlarını Fenerbahçe veriyor. Nasıl taraftarı karamsarlığa itecek onun hesabı içinde. Anketler, bahisler Galatasaray'a dönmüşken Ziya Şengül takımı adına umut saçarken bizimkiler bizi kaosa sürüklüyorlar.

Ben Gökmen'i adam yerine koyupta görüşlerinden etkilenip takımından korkacak bir Galatasaray'lı olduğuna inanamam. Kendisi de biliyor bunu, amacı bir kişi bile olsa korkutmak değil, çanağını yaladıklarına şirin gözükebilmek. Demek bunları işe alırken yemin ettiriyorlar, Galatasaray yenerse oynadığı takım kötü, yenilirse zaten mesele yok Galatasaray çok kötü. Hatta Milan Baroş, Ümit Karan, Nonda yerine ah Gökmen olsaydı. Bas küfürü, yöneticiye, futbolcuya, ye ekmeğini doya doya.

Cebiniz doysada gözünüz doymaz sizin Gökmengiller. Bir, iki değil çoğunluksunuz maalesef. Bir cümlede 5 defa yani diyen bir konuşmacı, imla hatası yapan yazıcı. Saçını ineklere yalatıp karizma yapmış. Hadi koçum bir omuz da sen ver medyanızın sevgili takımına.

Korkmayın, ameliyat uzun sürmeyecek. İlk yarım saatte yoğun bakıma alırız. Gökmen ziyarete gidersin. Başkalarının başarısızlığından mutlu olmak, artık başarılı olamayacak olanların mutluluğudur senin için. Hakan Ünsal'la bir program yapın siz. Reytinginizin yanınıa yaklaşılmaz. Fenerliler Fenerli olduğu için, Galatasaray'lılar küfür için ekran başında olurlar.

Benfica, çok kötüydü be Gökmen. Kusura bakma senin üzüleceğini bilseydi Karan, sana bir kıyak yapar atmazdı golü. Kudurun lan, bekleyin geliyoruz. Hatta sende çıldır.

2 yorum:

hadesperado dedi ki...

valla abi bunların ne ayak olduğunu hala anlayabilmiş değilim, bi eziklik bi kompleks, evet yazdıklarında doğruluk payı yüksek elbette ama niye bir fenerli bjkli çıkmıyor böyle ona yanıyorum, yazıklar olsun...

ntvli küçük hakandan sonra büyüğü de trt'ye transfer olmuş, f tipi kontenjanından olsa gerek, 700 bin ytl boru değil... belki o da sallamaya başlar abileri kardeşleri gibi, belli mi olur...

Adsız dedi ki...

Ne oldu Sakallı 9 numaralı parçalı formalı kaptana?
Seni böyle tanımıştım 1974 teki ilk maçımdan 1980 de bırakana kadar.Rapid maçıyla,Her Bjk maçında attığın gollerinle,Fener maçındaki hırsınla.Canlı canlı stadyumda 3-5 kafa golünü de hatırlarım.Bizim çocukluğumuzun 9 numarasıydı..Acı olsa da eleştirilerinin çoğu haklıydı.Arkadaşlar biz bu adamların sayesinde bu renklere aşık olduk.Kolay mı şimdi dışlayıp Ümit Karan la Nonda yla kıyaslamak.Hepsi unutulur Gökmen Baba asla.Zaman değerleri kaybetmek değil kazanıp kenetlenme zamanı.