20 Eki 2008

Spor Programlarındaki Maymunlar


Beni tanıyanlar tanıyor, sporla futbolla ilgim sadece Galatasaray'la sınırlıdır. Galatasaray için kavim kardaştan vazgeçerim, en yakın arkadaşlarımı bir dakikada silerim. Galatasaray'ın maçından başka maç seyretmem. Eğer anlarsam ki ve vaktim varsa Fenerbahçe mağlupsa son dakikaları seyrederim. Nitekim bu sene Fenerbahçe'nin sadece Kocaelisporla oynadığu maçın son 20 dakikasını seyrettim. Beşiktaş'ın maçı kaç kaç bitti diye sormam bile. Diğer takımlar diziliminde Kayserispor, Sivasspor memleket takımı, Kocaelispor doğum yeri takımı, Bursaspor, Ankaragücü ,taraftarlarının büyüklüğünden sevdiğim takımlardır.

Galatasaray maçı bittiğinde hafta bitmiştir. Gelecek maça kadar ne yazmışlar, ne söylemişler umurumda değildir. Spor programları benim için uyku hapıdır. Cebelitarık maymununun biri konuşur diğerleri dinler. Ben seyretmedim seyreden arkadaşların dikkatini çekmiş. Vay efendim Lincoln bayrak direğiyle oynamışta atılmalıymış. Lincoln bu büyük futbolcu, neme lazım 3-0 zaten galip takım, hakemde atmamış,(niye atsın ki, ne yapmış ne kadarda güzel olmuş, Gaziantep maçında değişik bir şov yapanı atmış sadist hakem.) Bütün hafta konuşmasınlar diye topa değmeden kendi atılarak çıktı.

Maksat üzüm yemek değil. Bunlar Hagi'yide ecelinden önce öldürdüler. Lincoln atılsın, kovulsun, dövülsün. Yerine kazmanın bir oynasın. Hagi attıça kuduranlar, Lincoln döktürünce kan kusmaya başladılar. 11 pas yaparak atılan golün güzelliğini anlatacağına Trabzon'luların neden boş bıraktığını anlatıyor. O muhteşem vuruş tekniğiyle kaleciye felç geçirten hareket yerine bayrak direği ile uğraşıyor. Sanki bir tarafınıza sokar gibi yaptı.

Hadi Lincoln yapmadı ama ben yaptım farzetsinler. Gerek Gaziantepli futbolcu, gerek Lincoln'ün bayrağı inşallah bir taraflarına kaçar bu şerefsizlerin. Ben sadece Lincoln'ü bu hafta seyredemeyeceğime yanıyorum.

3 yorum:

sembolist dedi ki...

çok doğru.. vala ben de şikayetçiyim. Bi de merak ettğim bir şey var.. Son 2 yıldır 'Hakan Ünsal ve Bülent Tulun' neden sürekli galatasarayı sürekli eleştiryorlar.Merak ediyorum.. Yense de,şampiyon olsa da ağır eleştriyorlar... Yazık..

Mario Jardel dedi ki...

Abi özellikle şu ''yorumcu hakan ünsal'' kişisinin yorumlarına bir kaç dakika kulak kabarttıysan onun hakkındaki değerli yorumlarını da merak ediyoruz..

Kapali Ust dedi ki...

Dün Hıncal Uluç'da NTV'de Lincoln atılmalıydı hakem atamadı diye gürlüyordu. Bir futbolcunun atılması için seyirciyi tahrik eden, rencide eden bir davranışta bulunması gerekiyor. Lincoln'un rencide edeceği taraf kim Trabzonspor taraftarı. Ali Sami Yen stadında yerim Kapalı'nın eski açığa yakın kısmında olduğu için aşağı yukarı Trabzonspor taraftarıyla aynı açıdan seyrettim maçı, ben Kapalı Üst'ten Lincoln'ün korner bayrağını yerinden söktüğünü görmediğime göre Trabzonspor taraftarının görmesine imkan yok, dolayısıyla rencide olmasına da..Yıllardır yıldız oyuncular kollanmalı dyen hıncal uluç bile Lincoln atılmalı diyorsa Hıncal Uluç jargonuyla vay türk spor basının haline. Saygılarımla.
kapaliust.blogspot.com
Kapalı Üst'ün Gör Dediği