8 Eki 2008

Hıncal Uluç'un Locası


Çok yakınına geldi kankası. Ortaköy'de şapka Ertekin'in barında viski, puro yapıp yavşak yavşak gülüp eğleniyorlardı. Sonrada maç zamanı televizyondan maçı seyredip, ertesi günü bütün gazeteleri okuyup sonunda da kendi programlarında gevezelik edip ceplerine para dolduruyorlardı. Florya'dan kovulduktan sonra, Ali Sami Yen'de kara listeye girmiş, stadın kötülüğünden, taraftarın çapulculuğundan bahane yaratarak senelerdir bize sövmüştü.

Şu ahir zamanda bu yaşta başına iş açtı şimdi. Yaza yaza Dürüllü'lü Mustafa'ya iş buldu. Takip edin şimdi ne yaparsa yapsın Denizli iyi yapmış olacak. İnönü Stadında loca varmıdır bilemem ama tahminim yönetime kızıp kombinelerini kıran Beşiktaş'lılar Hıncal Baba'ya yer açmışlardır.


Sezon sonu bitiminde muhtemelen Beşiktaş Şampiyon olamayacaktır. Sorumlusu Ertuğrul Sağlam'dır. Takımı o kurmuştur, sezon başı kampını Sağlam yönetmiştir. Mustafa'nın ne suçu vardır. Bu sene geçmiştir, seneye Avrupa'da yarı final oynayacak bir Beşiktaş sözü vermiştir. Daha önce acemiyken yaptığı dereceyı şimdi mi yapamayacaktır. Kimi yabancılara eşşek yükü tazminat ödenip gönderilecek, yerine Denizli'nin transfer edeceği yeni yabancılara katır yükü dolar verilecektir. Ne yaparlarsa yapsınlar, artık Beşiktaşlıların avukatı hazırdır.

Hıncal Uluç'un locasını hazırlayın. Stadlara geri dönüyor.

3 yorum:

PENALTY dedi ki...

Sevgili Nazmi abi aslında Beşiktaş'a geldiği bizim için iyi (Beşiktaşlılar için kötü) oldu. Senin için de. Bi bok sandıklarımıza malzeme çıktı. Her kes ne mal olduğunu görür

jose dedi ki...

Vestel Manısaspor gıbı buyuk yatırımlar yapan bır takımı bıle Super Lıge cıkaramayan,Sampıyonlar Lıgınde 6da 0 ceken bır adam Besıktasa geldı.Ne kadar vahım bır durum.

Adsız dedi ki...

Sezon sonu gönderilmezse seneye bu zaman mutlak kovulmus olur.

Sezon basladiktan sonra gondermek Yildirima daha uygun bir tarz.