6 Eki 2008

Geçmiş Olsun Sağlık Ekibi






''Bayraktar geliyorTakımda fazla sayıda oyuncunun uzun süren sakatlık yaşaması nedeniyle Prof. Kurdoğlu ile yollar ayrılıyor. Çok eleştirildi G.Saray'da bir süredir sakatlıklar nedeniyle eleştirilen Prof. Dr. Mehmet Kurdoğlu yönetimindeki sağlık kurulunun değiştirileceği öğrenildi. Kurdoğlu çok sakatlık yaşanması nedeniyle eleştiriliyordu. ''




Bizim oralarda bir laf vardır.''Kadı s.kildikten sonra kapı kapandı'' diye.



Bizi geçtik, hayatımızı Galatasaray'a adamış, nerd emaçı varsa ne koşulda olursak olalım 40 yıldır takipçisiyiz. Neler gördük neler. Bursaspordan 5 yediğimiz maçları da gördü bu gözler. Bizi boş verelim Galatasaray Taraftarlığının evliyasıyız. Bu güne ne kadar söylediğim şeylerde isabetsizliğe pek rastlamadım. Normal bir taraftar, hayatında ilk defa maça gelmiş akıllı bir taraftar bu sağlık ekibinin baytar olduğuna içerden bir ihanete uğradığımıza iman eder. Asprin içmeyen, hastalandığında hangi doktora gideceğini, normal tansiyonun, şekerin ne olması gerektiğini bile bilmeyen ben sporcu sağlığı konusunda uzman oldum bizim sahte diplomalı doktorlar sayesinde.



Gelsinler karşıma tartışayım. Sadece Galatasaray'lı oldukları için, onun bunun tanıdığı olduğu için belki de Sebatayist oldukları için milyonlarca taraftarın gözbebeği futbolcuların kaderleriyle kötü manada oynadılar. 50 kilo gelen Serkan'la 100 kilo gelen Nonda'ya aynı pirzolayı, aynı hapı, naynı aşıyı yaparsan böyle olur. Bir inşaat amelesi 20 kilo et yese bir günde şişmanlamaz, sen ye bakalım 2 kilo et ne hale geleceksin 2 senede.



30 tane futbolcu var kadroda, hepsi komin düzende yaşıyor. Çalışma aynı, yeme aynı, açma gerdirme aynı, koşma aynı. Sen Lincoln'le, Topal'ı idmanda aynı kilometre koşturursan Lincoln çıktığı ilk maçta sakatlanacak başka yolu yok. 30 kişi çalışıp 11 kişi yiyor. Diğer 19 kişi enerjisini harcayacak ortamı, maçı bulamıyor. Bulduğu ilk maçta da kalıcı olabilmek için olanca kuvvetiyle kasıyor, kasınca da adele bu atıyor, haftalarca yatıyor. Burhan Uslu, ayağı kırılan Ümit Davala'yı 8 ayda sahaya çıkardı. Bunlar Uğur'un futbol hayatını bitirdi. Ben maçtaydım Uğur ayağa kalktı, taç attı sonra yerine yığıldı.



Muayene hak getire, Linderoth'un sakat geldiği yüzde yüz belli. Adam ne zaman ameliyat olacağını bile bilerek geldi. Gitti Amerika'da nokta ameliyat oldu. Bellemişler bir Acıbadem Hastanesi(Doktorları hasta Fener'li, cerrahı akrabam olur, Armağan Özel Fenerbahçe için Galatasaray'lıya zehir bile!verir, sahibi Fener'li Ali Sami Yen'de reklamı çıkar, her sakatlıkta sedye bize reklamı gösterir. Sayın her maç yalandan da olsa sedye içeri girer.) ne varsa orada konrol ettirilir gelen yabancılar.



Mağlup oldukta sinirden yazdığımı düşünen varsa eski yazdıklarımı okusunlar. Bu sağlık ekibi başta olmak üzere, bu Çaylağı ve rap rapçıyı(Ümit Davala'ya sıra gelecek yakında) Nezihi'yi tez elden kovmazsak bu büyük kadroya yazık olacak.

Hiç yorum yok: