9 Eki 2008

Aranan Takım Bulundu

Nihayet Kral kararını verdi biz de rahat bir nefes almış olduk. Biraz da yalelli sevinsin Hakan'ın attığı gollere. Adeta yalvardılar kendisine, gel krallığına devam et diye. Oynayacağım diye tutturdu belki de oynardı. Ne değişti ki 3 ayda. Son maça çıkan şampiyon kadroda olan Hakan 3 ayda mı futbolu bırakacak kadar kötü olacak. Hakan Şükür'ün ölüsü Lukunku Nonda'dan daha iyidir.

Ben başka telden çalıp oynayacağım. Ömrünü Galatasaray'da geçirmiş, tarihe geçmiş Hakan Şükür nasıl olurda Galatasaray'ın maçını seyretmeye gelmez. Hatta işsiz Bülent Korkmaz nerde acaba. Bu iki unutulmaz büyük kaptan maçlara niye gelmez inanılır gibi değil. Yoksa futbolu sevmiyorlarmı. Biz kerizmiyiz bunca sene atsa da atmasada, yatsada biz peşlerinden koşalım, uğurlarına ölümlere gidip gelelim. Bizim yarattığımız kaynakla ülkenin en prestijli en zengin insanları olsunlar, baltaları kütükten çıkınca bir çırpıda unutsunlar beraber ıslanıp beraber tükettiğimiz yılları. Ne kolay geliyor onlara, 15 sene aralıksız Ali Sami Yen'in koridorlarında çimlerinde ben hayat geçirsem, futbolu bıraksam, sakatlansam o çimlerde çadır kurup yatmazsam şerefsizim.

Bu ne duygusuzluktur. Birde hep başkalarından beklerler vefayı. Milli takıma alınmadı, maçları bile seyretmemiştir bırakın yerinde seyretmeyi. Bırak dediler tam bıraktı, sildi bir anda. Ne bir şükran ne bir minnet demeci duyduk. Varsa yoksa ben oynayacağım, oyna kral git 50 yaşına kadar kal oralarda. Ali Babanın çiftiği burası, istediğin zaman döner kaldığın yerden devam edersin. Bu taraftar senin gibi vefasız değil.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Abi hakan ünsal gibi olmasınlarda nasıl olursa olsunlar. Nefret ediyorum yorumcu hakan ünsal'dan.