5 Eyl 2008

Lincoln'ü Yedirmeyiz


Galatasaray yaptığı transferlerle mevcut kadrosunu çok güçlendirdi. Medya yusuf yusuf. Haftalarca yazdılar Galatasaray'da kaleci sorunu yok diye. Aykut'u milli takıma bir aldırabilselerdi bu sezonu kurtarmışlardı. Kolpaları yemediler ve şu kaleci kıtlığında bile şampiyon takımın kalecisini 4. kaleci bile yapmadılar. Yalama basınımıza göre Orkun ile Aykut yeterdi, maskara olalımdı. Steaua maçlarını tek başına verip ocağımıza incir ağacı diken Aykut'u hiç bir gazeteci eleştirmedi. Sanctiz kaleye geçemesin diye de yoğun bir yayın politikası izlediler. Galatasaray'lı yazarlar başta olmak üzere, baktılar yönetim, teknik kadro her kimse bu palavra edebiyatı yutmadı. Yutmayınca boş dururmu başımızdan eksik olmayasıca! medya.




Elenişi, Lincoln'e yıktılar. Takımın tamamının milli takımlarda oynadığı düşünülürse, oynamayan tek adam Lincoln'e taktılar. Sürekli kötü oynuyor diye taraftarın gözünden düşürdüler. Sonunda stajyerde etkilenmiş ki gol lazımken bile Lincoln'ü oyuna sokmadı.




Galatasaray'ın büyük taraftarı her zaman olduğu gibi durumdan vazife çıkaracak Lincoln'ü yedirmeyecektir. Kewell'ler, Baros'ların, Arda'ların coştuğu bir maçta Lincoln kuduracaktır göreceksiniz. Korkun şerefsizler, boşuna da heveslenmeyin, oyun kurucumuz Lincoln'dür. Hoca istese de bir kaç maç sonra bu takımı kötü oynatamaz. Lincoln göreceksiniz bir kaç maç sonra yine sahaya takım çıktığında ilk çağrılan olacaktır.

2 yorum:

hadesperado dedi ki...

abi bu adama 10 maç kredi verdim, 2'si geçti 8 kaldı... ondan sonra yorum yapacağım...

Adsız dedi ki...

Lincoln büyük hayal kırıklığı..
Üzgünüm ama artık kendisinden birşey beklemiyorum. Adam olacak bir buçuk senede anlaşılırdı.