2 Eyl 2008

Ümit Karan'a Kıyamam


Hakan Şükür son maçını oynadığından beri huzursuz. Şampiyon takımın santroforu Milli Takım'a alınmadığı için moralsiz. Her gün santrafor transfer haberi gazetelerde. Üstelik hazırlık maçında sakatlanmış, sezon açılış maçlarında yok. Şampiyonlar Ligi ilk maçı yüzde 80 turu bırakmış, iş mucizelere sakatlıktan çıkarsa fantastik gollerine kalmış.




Çok kötü oynanan geri dönüş maçında yenen golden sonra acemi çaylak hocamız, cümbür cemaat hücuma çıkmış, oyuna sokmuş. 4 santrafora dönmüş(gol lazım olduğu Kayseri maçında golcüleri çoğaltmamış), Umit Karan topla buluşamadan elenip gidilmiş. Nihayet beklenen golcü transfer edilip, Ümit Karan'la tanıştırılmış, Nonda sakatlanmış, (hangi pozizyondaysa, niçin sakatlandıysa biz göremedik) Kayseri maçında tek santrafor olarak ve de kaptan sıfatıyla sahaya sürülmüş.




İğrenç oynayan yıldızlar topluluğu Karan'ı pozisyona bile sokamamış maç loanetli skor olan 0-0 la neticelenmiş. Maçta Ümit Karan'a acıdım. 18 üzerinden rövaşata yapmaya kalkmaca, 2 metre yukardan gelen ortaya sıçramaca, 40 metreden şut atmaca, rezil olmaca. Ne yapsın kaptan. Ne kadar iyi olursa olsun tek bir maç atamasa-ki atamadı kulübede bulacak kendisini. Nonda için önemli değil, alır parasını oturur kulübede, kalk gir derlerse girer, aynı oyununu oynayabilir. Profosyoneldir, ağzını açmaz, atarlarsa takımdan gider Roma'da oynar. Ümit Karan öylemi, küserse gol mol atamaz, atamazsa gözden düşer, takımdan ayrılmak mecburiyetinde kalırsa Köln'den başka takım almaz. Necati gibi sürünmez ama yinede tanıdığımız Ümit Karan'a kor ayrılık.




Bundan böyle Florya'ya yıldırım düşse ben Skibbe'den bilecem. Ümit Karan'a kıyamam, ben haklı çıkarsam durumdan vazife çıkarır tribünlerin önüne çıkarım. Avazım çıktığı kadar bağırırım defol lan stajyer diye. Küfür ederim beni kimse tutamaz. Kardeşim Ümit Karan, unutulmaz gollerin golcüsü, atmaya başla elimden bir kaza! çıkacak.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu Karan ile geçen sene Fener'e gitmeye çalışan Karan aynı kişiler değil mi?