1 Eyl 2008

Sağlık Ekibi Baytarları


Bu kaçıncı yazışımız sağlık ekibini. Ne kademede olursa olsun her maçta en az ameliyatlık bir sakat. Mevcut sakatlar çürüğe çıktı, ismini cismini unuttuk Uğur uçar'ın. Mehmet Güven artık lisansını geri verebilir o sahalara döndüğünde Galatasaray'dan emekli olur. Ümit Karan oynamadan sakatlandı, Nonda Bükreş'te katır gibiydi baktık sakat.




Burhan Uslu ayağı kırılan Okan'ı, Ümit Davala'yı 1 sene geçmeden oynattı. Acaba o muhteşem senelerin doktorunun sayesindemi efsane olduk. Hagi 5 senede her kazmadan tekme yedi, tek bir maçta bile sakatlığı dolayısıyla takımı yanlız bırakmadı. Orkun sakatmış, hangi maçta oynadında sakatlandın be kafadan sakat adam.




Bu kadar pahalı kadro, bu kadar güçlü kadro tarihimiz boyunca olmamıştı. Sağlık ekibini tez elden değiştirmeleri lazım. Geçen yıl aynı endişeleri taşımış son düzlüğe yarım takım girebilmiştik. Benden söylemesi her maçta ortopediye adam gönderirsek ikinci yarıya takım çıkaramayız. Üstelik bu sene ruhumuzda uçtu, duman oluruz. Birde anlamam neden biz Acıbadem Hastanesinde muayene oluruz. Hastanenin sahibi Fenerli, bize uzak. Acil futbolcu kaldırsak ambülans hastaneye gelene kadar er kişi niyetine.




Maçlarda da yalandan sakatlanmalara hep şüpheyle bakarım. En ufak bir temasta futbolcu yerde. Acıbadem Hastanesinin hasta taşıyıcıları sedyeyi yan yatırarak hastanenin reklamını yapıyorlar. Futbolcu çıkıyor 1 dakka geçmeden sahada. Reklam yapmıyorlarsa ben bir şey bilmiyorum. Sayın bakın ilk maçta sedye kaç kere sahaya girecek.




Ben de her zaman takacak bir şey bulurum. Yol yakınken uyarıyorum. Sağlık ekibimiz baytarlardan oluşmuş. Bu kadar çok sakat olmaz.

Hiç yorum yok: